Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát, röviden-tömören 1-4. helyig motorozgattam...Rajtot 2.nak kaptam el aztán voltam 2 körig első is, de fáratdam a végére sajna így maradt a 4. hely...Na nembaj majd máskor...
hellotok
Szeva rider! Mi volt a hétvégén?
Hy Szecsu!
Cső mindenki!
sziasztok
manapság egyesek hogy ráérnek
helló!
utólag is gratula a versenyzőknek! és jobbulást a sérülteknek mert láttam történt egypár baleset énmeg szombaton egy beláthatatlan kanyarba bementem nem épp lassan erre meg jöttek szembe..... sose jár arra senki, de úgylátszik mégis ugyhogy be egyenesen az erdőbe és fejre álltam egy gyökérbe motor fejjel lefele állt meg pont, nemlett semmi baj de fényképező sajna nemvolt nálam...
probáld majd ki a brembo borsólevest
szewasztok !

létezik , hogy ettől a levestől jobbak a féktávjaim ?
hát igen
Aha, így már érthető, miért ilyen felvilágosult a pálya állagával kapcsolatban
nem volt lent...elvileg
csak az öcsikéje
Te is kint voltál a versenyen és nem találkoztunk?
köszöntem
Helló!

A www.enduro-sport.hu -n május 1.-ét írnak ami csütörtök és munkaszüneti nap!
Am hy evribádí!
Sziasztok !
lenne 1 kérdésem... mivel seholsem találtam normális verenynaptárt
nem tudná valaki megmondani , hogy mikor lesz a dédestapolcsányi endurocross verseny?
előre is köszi
ktm topicba tettem fel 1-2 alkatrészt ktmhez,ha vkit érdekel....
Van egy háccsó ilyesmim. Jók a bütykei, csak kissé legömbölyödtek, ezért megvágtam. Ha érdekes, küldök róla fényképet. Nekem már nem kell, mert sárban a felfelékben nem fogott eléggé, ezért tavaly ősszel ledobtam
hi!
esetlegesen nem válna meg valaki kicsi pénzért a levetett cross gumijaitól?
ha középen van 40-50% borda az nekem már elég
18" 120-130as 21" 90-100as
köszi!
Szerintem nem is érdemes új motort venni mert azzal csak a gond van.
Gyenge a szokincsem ,de a hozászolásom velös
Ez így nem igaz . Minden eladó motor frissen van felújítva nézd csak meg a hirdetéseket. Szóval használt motor vásárlásánál gyakorlatilag új motort kapsz
Mi lett volna ha nem lett volna volna
Ha motort veszel nem azt kell nézni hogy melyik az olcsobb ,hanem melyik a jobb vétel,mert lehet hogy veszel egy motort 200e ft ért de utána ráköltesz 150 ,és lehet hogy jobban jártál volna ha megvetted volna a drágábbat mert nem kellet volna rá költeni és addig is tudtál volna motorozni mig az olcso a szerelönél pihen ,ha motort veszel vigyél el egy hozzáértö embert és nézesd meg ,mert lehet hogy az ocso drága lesz,és ugy jársz mint a szmájli