Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alapjába véve igazad van, én is dolgozni szeretem volna, a munkámat el is tudtam volna látni. De Ő nem röhögött, hanem elkezdte ecsetelni, hogy eltört a bal csuklom, bal kezes vagyok, a pozíciómhoz képest nem megfelelően viselkedtem, és hogy a motoros sporttevékenységem ezáltal kihatott a munkámra, és egyébként is a töke kivan vele. Kicsit kikeltem magamból, ezért elnapolta a dolgot, én pedig betegállományba mentem. Több jogász is van a családban, megbeszéltük a dolgokat, megtudná tenni, hogy kirúg. Persze perelni lehet, ami évekig elhúzódhat, de azzal most nem lennék kisegítve. Ha hívom nem veszi fel a telefont, szerintem jól kifog velem cseszni, kitalál egy megfelelő indokot, kirúg, és visszatartja a fizetésem nem hivatalos részét. Kb erre számítok most.
szurit én is élveztem
Vaze, azért eret ne vágjál. Rajtam egy jót röhögött a főnök, mondta, hogy pihenjek. Te mit dógzol? Nem hiszem, hogy egy csuklótörésből akkora cirkuszt csináljanak, hisz azzal még szaladni is lehet....

Egyébként ezért törvényesen nem rúghat ki. Van munkaszerződésed? Mert ha igen, még egy böszme kártérítés meg bünti is a nyakába szakadhat az ilyen eljárással. Ne hagyd magad
jött. bocs
Nálam a zasszony egéségügyis, örült előre, hogy "mostan majd én szúrlak, apa". De nem jöt neki össze, mert nincs eltörve . A törés az sokkal szarabb lehet, az tuti. Én már a jövő hétvégi foglalkozáson részt akarok venni, majd legfeljebb lemaradok néha a többiektől. Leszarom. De az erdőnek ilyenkor tavasszal vana legjobb illata
Sziasztok!

Minden sérülés borzalmas, szeretem volna így is dolgozni, de a kedves munkáltatom nem tartott igényt rá, szeretne elbocsátani. Azt várom, hogy a végén kiderül valójában ez csak egy álom, és felébredek. Eltört a csuklom, kiakarnak rúgni, kereshetek törött csuklóval állást, és a végén még lehet elkell adnom a motort. A vasárnap délutáni motorozás, megváltoztatta az életemet. Elegem van!
Eh...
Csinos gipsz! Nekem ilyenem volt múlt télen mindkettőn! Meg a bokáimba 7 csavar(összesen)!
A hasfalba szurkálás annyira nem is gáz, inkább az hogy négykézláb járkáltam, és legalább 2 hónap kellett mire ki tudtam nézni az ablakon!

Minden sérültnek JOBBULÁST!
Én is voltam rokkant tudom milyen az főleg mikor két hónapig minden nap hasba kellett szúrnom magam valami véralvadás gátló injekcióval jaj de rossz volt.
Írd csak nyugottan, hogy rokkantaktól

A zasszony is így hív
Sérültektöl elnézést
Firefoxban hol tudom beállitani a helyesirás ellenörzöt? tudja valaki?
Má elnézést kérek, én éppen rehabilitálódok.... Ennek előmozdításaképp le is kell mennem a garázsba sörért
Emberek hogy hogy munkaidöben rá értek forumozni? csak én dolgozom egyedül? itt ülök melóhelyen és osztom az útasitásokat kolégáknak küldöm öket minden fele dolgozzanak a rabszolgák.
Olyan mint 69-es azt én másképpen ismerem menyasszony nyel völegény nyal.
hát én is ugy látom
MORGEN
Na az sokkal veszélyesebb, mint a fák között siratón tempósan haladni
Japán alkatrész, Dek Lee
márkahű maradtam,ez is kawa és ráadásul kx
heh fociztam, b...ná meg
De akkor még csak Jánoskának hívták
és hogy allsz az ujitassal? kxre cserelted? vagy márkaváltás is volt