valamikor majd a nyáron mi is összeröffenhetnénk egy forumos talira(de mostmár komolyan)
mert edddig mindig csak szerveztük aztán soha nem lett semmi
pedig az sm-topicban elég jol sikeredett....
használd nyugodtan...szerintem 100borulásbol 1x ha szarba kerülsz a kézvédö miatt mondjuk elég az is ha 1x törik a kezed de jobban hasznos mint káros(szerintem)
viszont az alumerevitöst én szerintem inkább az olajos kuplungal rendelkezö gépekre fontosabb,mivel az drága cucc,nem ugy mind a bowdenes szisztéma....ide jo a sima natur müanyag
Szolhattál volna elöbb is akkor megvettem volna tiedet:):)
ehj ehj mikor kézvédőt kerestem nem volt senkinek ilyenkor meg sorba rakják fel a kézvédőket h nekem is van csak nem használom meg ienek
Megpróbálom összeszedni magam és leírni, már kivan a jobb karom is, hogy mindenre azt használom.
Amikor eltört a csuklom, éreztem ahogy megakadt a kezem a védőben, minek csuklótörés lett a vége. Már korában hallottam ilyen esetekről, és akkor sem, és most sem értem, hogy a tökömbe?! na mind1. Persze estem már vele 1000x és akkor nem volt para, és még annál is többször védte már meg a kezem (motort), karomnyi vastag fákat még dönteni is lehet vele. Nekem ezek a típusok tűnek használhatónak. Mondjuk szerintem az alu nem kellene oda, a sima műanyag iszonyat sokat bír, megfelelő hajlékonyság mellet. De azért csak lehet valami alapja, hogy nem egy embernek tört már el így a csuklóját? Persze mondhatnánk motorozás közben minden megtörténhet. Nem fogok kormány nélkül menni, csak azért mert 1x lefejeltem. Ha a másik fajta védő van rajta, akkor meg lehet beleáll a combomba a kuplungkar, volt már benne részem. A Rigának tuti a fékkarja. A profiknál nem nagyon láttam ilyen típusú kézvédőket!? Sok esetben nincs is rajta semmi. Nem tudom már igazából melyik lehet a jó, a vége úgy is ugyanaz, a csont törik.
fos idő van...
remélem holnap jobb lesz
Rossz idő..és még a motorom is eladó
ne szűkölködj vele lökj be még párat:)
amúgy jól néz ki(mellékes)
motorja legyen olyan ahogy kinéz
na mi a helyzet szpály ...jó a hengerfej?
mert edddig mindig csak szerveztük aztán soha nem lett semmi
pedig az sm-topicban elég jol sikeredett....
nah jó eszedbe ne jussol gányolni rá
viszont az alumerevitöst én szerintem inkább az olajos kuplungal rendelkezö gépekre fontosabb,mivel az drága cucc,nem ugy mind a bowdenes szisztéma....ide jo a sima natur müanyag
ehj ehj mikor kézvédőt kerestem nem volt senkinek ilyenkor meg sorba rakják fel a kézvédőket h nekem is van csak nem használom meg ienek
Amikor eltört a csuklom, éreztem ahogy megakadt a kezem a védőben, minek csuklótörés lett a vége. Már korában hallottam ilyen esetekről, és akkor sem, és most sem értem, hogy a tökömbe?!
nem jók vagy hogy érted?
Öröké parázni fogok ezektől a védőktől, pedig tutinak tűnek.