Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csaó itt is esik
hali,
fos idő van...
remélem holnap jobb lesz
Nyakat...
Rossz idő..és még a motorom is eladó fakk
amúgy jó reggelt ....természetesen arany.......és húzok g pointra pettingelni ....most ! csákány
nagyon zsír videjó ...gratula ...királyok vagytok....végre egy idevaló vidijó
na végre megjött a kép:)
ne szűkölködj vele lökj be még párat:)
amúgy jól néz ki(mellékes)
motorja legyen olyan ahogy kinéz
szewa
na mi a helyzet szpály ...jó a hengerfej?
egy arrow csöt ha esetleg tud valaki kevés papirért az szoljon...csak mert arrow rezo van a gépen,aztán had legyen teljes
valamikor majd a nyáron mi is összeröffenhetnénk egy forumos talira(de mostmár komolyan)
mert edddig mindig csak szerveztük aztán soha nem lett semmi
pedig az sm-topicban elég jol sikeredett....
pimpelj rá ragasztó szalaggal valamit
nah jó eszedbe ne jussol gányolni rá
nincs semmi matricám...
hmmhmmmmhmmmm bitang egy gépezet szép szép de tudod....rakjál rá matricát
itt van pár képecske kék lábú barátomnak
jajaja ideje lenne felraknod pár képet mááár kíváncsi vagyok már a szörnyetegre
inkább rakjál fel képet a 250esről
használd nyugodtan...szerintem 100borulásbol 1x ha szarba kerülsz a kézvédö miatt mondjuk elég az is ha 1x törik a kezed de jobban hasznos mint káros(szerintem)
viszont az alumerevitöst én szerintem inkább az olajos kuplungal rendelkezö gépekre fontosabb,mivel az drága cucc,nem ugy mind a bowdenes szisztéma....ide jo a sima natur müanyag
Szolhattál volna elöbb is akkor megvettem volna tiedet:):)
ehj ehj mikor kézvédőt kerestem nem volt senkinek ilyenkor meg sorba rakják fel a kézvédőket h nekem is van csak nem használom meg ienek
Megpróbálom összeszedni magam és leírni, már kivan a jobb karom is, hogy mindenre azt használom.
Amikor eltört a csuklom, éreztem ahogy megakadt a kezem a védőben, minek csuklótörés lett a vége. Már korában hallottam ilyen esetekről, és akkor sem, és most sem értem, hogy a tökömbe?! na mind1. Persze estem már vele 1000x és akkor nem volt para, és még annál is többször védte már meg a kezem (motort), karomnyi vastag fákat még dönteni is lehet vele. Nekem ezek a típusok tűnek használhatónak. Mondjuk szerintem az alu nem kellene oda, a sima műanyag iszonyat sokat bír, megfelelő hajlékonyság mellet. De azért csak lehet valami alapja, hogy nem egy embernek tört már el így a csuklóját? Persze mondhatnánk motorozás közben minden megtörténhet. Nem fogok kormány nélkül menni, csak azért mert 1x lefejeltem. Ha a másik fajta védő van rajta, akkor meg lehet beleáll a combomba a kuplungkar, volt már benne részem. A Rigának tuti a fékkarja. A profiknál nem nagyon láttam ilyen típusú kézvédőket!? Sok esetben nincs is rajta semmi. Nem tudom már igazából melyik lehet a jó, a vége úgy is ugyanaz, a csont törik.
Egyébként zsir nekem is lent hever a pincébe ,jo hasznát veszem,majd ha eladom a mocim beirom hogy rengeteg extra
Mert egy esésnél rátud szorulni a kezedre az alumínium rész és kilapítja a kezed
Attol tort el a keze .Te is ved le gyorsan
Mert miért parázol tőle?
nem jók vagy hogy érted?
Patent!
Öröké parázni fogok ezektől a védőktől, pedig tutinak tűnek.