Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
köszi az infokat !
Csak rajtad áll a dolog, melyik tetszik? Kellene menni mindegyikkel, és úgy dönteni! Aprilia biztosan jó gép, bár a futóműről hallottam jót is rosszat is(kemény, puha, de biztos hogy a kanyarokat annyira nem kedveli), Én most már a második EXC-met nyúzom, én szeretem! Szerintem nem sok ember van akinek kell az 525, a 450-kezelhetőbb! Az új blokkos KTM-eket megintcsak ki kellene próbálni, állítólag hiányzik belőlük egy kis nyomaték alsó fordulaton(a régi blokkosokhoz képest) Az EXC-ken nem sokat változtattak blokkilag az elmúlt években, sztem elég megbízhatóak, és az alkatrész sem vészes (EXC 400 blokkfelújítás, csapágyak, dugó, munkadíj, stb. 70e 2005-ben)!

Bár ez csak az én véleményem!
2008. 04. 26. Veszprém-Balatonfüred szakasz, díjkiosztó, gálaest Gyorsasági szakasz a jutaspusztai lőtéren
megvan a nyugati exportra szánt változatának kémfotója ....komoly ?
ja aha...tegnap reggel találtam valami programszerűt ...be is dobtam ide
Van 450 is meg 550 is.
ja van egy piros led és jó is ...csak amikor észreveszem , hogy világít 20 km-et elszokott menni ...most kiszoptam......10 -et ment el kb......3-4 km hiányzott a kútig
Csupa jó vasak. Az Aprilia nem 550?
Foggalmam sincs. CSak arra gondoltam, ha lesz valammi látvány, akkor az a veszprém megyei rész nincs tőlünk messze, elnézünk arra a fiaimmal
Léci segítsetek ! Most akarok venni Endúró motort és szeretném megtudni kinek mi a véleménye az Aprilia RXV 450-ről (vagy akár a KTM 450, 525 EXC-ről) Köszi a segítséget.
szia nikk!
nem megyünk...lesz még ma valami okosság ? vagy ma van a befutó rész ? esetleg díjkiosztó ?
Reggelt. Mentek középeuróparalira?
morgen
Eésség
Hé, főnök, van egy kis gáz... Ismét ki fog fogyni a benya
na egészség aztán jó éjt
Tsákány... iszom még egy uccsó sert, oszt én is....
naja...megyek dögleni,sziasztok
Vaze, csak kapkodom a fejem.... nekem egy kétütemű enduróm van. Évek óta szolgál, igaz megadom neki, ami kell, de egy rossz szava sincs. Hihetetlen, hogy négyütemmel ilyen előfordul. Nem kapok tőle szikrát...
jaja...ahogy én nézegettem,hengerfejnél,de nem biztos
Kinyomta az olajat? Micsoda? A KTM?
5 tank benzin..ez hülyeség
hát....20-30 üzem óránként lecseréled akkor szerintem jó...vagy mittom én..negyed évente....de majd ír más is..nem akarok hülyeséget írni....nekem is rm 250 van.....most cserélek majd benne oilt
kinyomott amúgy van 1 liter olajat kb..csak nem tom hogy hol,mert az egész blokk úszik