Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali elissa
a repcemezőbe nem ugrott rád 2 aktivista hogy "crossmotorral" motorozol?

jah találtam ilyet hogy "FOX férfi alsónadrág protektorokkal"
jah a cím lemaradt " A repcemezők meghódítása" ...de voltam ám kanyargós hegyi utakon is
Hello crossördögök mai moccolásom képekkel szemléltetve
jaja teljes cuccban nyomtam nehogy ha kiugratok a garázsból elessek.. ja és hozzá brümmögtem is szal...egész jó mocizás volt
Ez jól hangzik, lehet egy párszor megcsinálom majd én is. Felszerelést is felvetted? Tudod, nehogy baj legyen a végén. Amikor ezt már jól bírom, lehet tolom egy pár kört a házkörül, miután meguntam, akkor a másik irányba.
jaja voltam kitoltam a garázsból, csináltam egy pár képet arról hogy milyen poros lett a gumi a talajtól és ennyi...nagyon elfáradtam a visszatolásnál
Na hallo, hallo
Mi újság? Voltatok ma motorozni?
Szépen letakarítottam a biciklit, mostanában úgysem fogok vele gurulni, mind1 gyorsan eltelik az a 2 hónap, mi az nekem.
Köszi
doboz
a hátsó központi telóra red bull-os dobozt tettél fel ilyen gyors bilincsel vagy matrica?
hát...nem rossz, bár a fordított jobb volt a kx en meg ha majd kicsit jobban el leszek eresztve zsével akor elviszem Décziékhez belövetni+olajat cseréltetni.... meg azt a kibaszott beletört keménység állító csavart kéne megnézetni vagy nem tom...mert én nem igazán tudtam vele mit kezdeni

neked hogy vállt be a sima első teló?
nem akarlak elkeseríteni de szerintem az afam lánc egy szar
nekem is parillás akcios volt és semmitt nem birt, el is szakadt rmx-en
ugyhogy vigyél magaddal mindig egy 22 és 24 es kulcsot fesziteni a láncon,
jó...de nekem nincs nagyobbra szükségem
a faszt..beszélek hülyeséget elsőteló szimering, + elsőkerékbe csapágyak
na re
hmm... már alakul az rm....már csak egy pár dolog van amit kellene rá venni...berúgókar, kormány, elsőkerékszimering, első gumi
Én most Reikont rendeltem hátra 49 est,,nagyobbat nem merek ígyis szépen lépeget
előre meg Afaim lessz,,meg Afaim lánc Parillától rendeltem 15.900 msot a szett akciós
én 53ast használok meg mondjuk JT
közép európa rally-n kemény vok mi biztonsági őrként,,néztem a jókis gépeket és még fizettek is érte
Hy all!
ma leszedtem az rmx ről a lánckerekeket,,láncot:, asszem cserére érett már ,
Ma megrendelem az új láncszettet hozzá ,,már kijárt neki nagyon
Íme egy kép a hátsó lánckerékről ""de azért még egy szezont kibírt volna még tuti ,
indulunk aki jÖn az jÖn aki nem az megÉrdemli