Hogy postáznak-e, nem tudom. De biztos meg tudják oldani. CSak most éppen telefonszámokkal vagyok gondban, mert nemrég költözködtem és fogalmam sincs, hova tettem a névjegyüket. Polgárdiban tudok egy kisebbet, illetve Kakasdon egy akkora van, hogy amije nincs a Lacikának, azt még nem találták fel
Megtudnátok mondani nekem a bekarikázott alkatrésznek a pontos nevét?
A nyíllal jelölt helyen lévő fémdarab valami oknál fogva letört, így új alkatrészt kell vennem, ezért kéne a neve. (Ja amúgy Yamaha Dt 125-ről van szó).
Tehát döntsd el Te, megveszed-e. Csak azért felesleges pénzt kiadni, ha ki kell dobni utána, és úgy venni egy utángyártottat. Egyébként vannak motorbontók is, náluk valamiféle garancia is működik általában. Akiket én ismerek, azok nem adnak szart. De megpróbálkozhatsz kiputömítő pasztákkal, gittel vagy hőálló szilikonnal is, mostanában már elég jókat lehet kapni, ha mindenáron taknyolni akarsz
Elmondása szerint azért van a polcon mert vett rá 1 FMF rezót küldött is róla képet elvileg az övé!
hát nem tudom mi lenne a jó mert tök korrektul beszélt a telefonba a gyerek!
azt is mondta tudom mondani mindent lehet h neki nem azért vette le mert kifújt neki hanem mert vette ezt az FMF-et!
csak tudod régóta kiírtam képesmotorra is meg más oldalakra is hogy keresek rezót meg minden és senki sem jelentkezett utángyártott lenne 25 000 ft ért de azt meg sokallom érte!
hétvégénn felhívom a motorom akitől vettem ő foglalkozik ilyen cuccokkal remélem lessz nála használt!
azért kszi h leírtad ezt
Akkor összefoglalom még egyszer. Tehát, vajon miért van az a kipu a csávónál a polcon (ahol elfér) és nem a motoron? Talán mert többször volt taknyolva és lehet, hogy ki is fúj, ahogy a képről is látszik. Nomost, neked már van egy fél pár lyukas bocskorod. Veszel mégegyet? Illúziód ne legyen, ha nem a szomszéd utcában van a vas, akkor legalább hat, de inkább hétezerbe fog fájni, mire a kezedbe kerül. A másik fél pár lyukas bocskor, akkor már lesz kettő ebből a fajtából. Nos, én egy garast se adnék érte, de Te tudod. Ez egy szabad ország
egyszer csinált nekem kisértetiesen hasonlót a gépem és egy szétcsúszott csatlakozó (valahol a CDI előtt egy csati amibe sok érintkező van) volt az oka
nézd át az elektromosságot/ vezetékelést /csatlakozásokat szerintem
hali mindenkinek, kellene egy kis segítség, cr250r 92-es, 1, 2 be magas fordulaton nem akar húzni dadog, mint mikor hideg a motor, akkor egyszer gondol egyet megint jó, aztán meg nem, 3, 4, 5 be viszont mindig jó, és alapjáratom is egyik napról a másikra elment (lehet vadászni ), karburátor szét lett szedve, kipucolva, akkor sincs alapjárat, ugyanúgy dadog egy kettőbe, gyertya lett cserélve, semmi, falsot nem szív mert megnéztem azt is, mi lehet a gond?gyertyakábel, gyújtás? vagy karburátor, még azon filóztam hogy lehet hogy az alapjárati fúvóka szar, dehát annak nem hiszem hogy köze van ahoz, hogy kisfokozatba nem húz, nem tudom mi lehet, ha van valakinek tippje, vagy már csinált hasonlót a motorja segítsen!
melyik megye?
meg ha megtalálod a számát azt megköszönném!
Megtudnátok mondani nekem a bekarikázott alkatrésznek a pontos nevét?
A nyíllal jelölt helyen lévő fémdarab valami oknál fogva letört, így új alkatrészt kell vennem, ezért kéne a neve. (Ja amúgy Yamaha Dt 125-ről van szó).
Előre is Thx!
mert az nagyon jó lenne itt felénk nem igen vannak ien bontók
hát nem tudom mi lenne a jó mert tök korrektul beszélt a telefonba a gyerek!
azt is mondta tudom mondani mindent lehet h neki nem azért vette le mert kifújt neki hanem mert vette ezt az FMF-et!
csak tudod régóta kiírtam képesmotorra is meg más oldalakra is hogy keresek rezót meg minden és senki sem jelentkezett utángyártott lenne 25 000 ft ért de azt meg sokallom érte!
hétvégénn felhívom a motorom akitől vettem ő foglalkozik ilyen cuccokkal remélem lessz nála használt!
azért kszi h leírtad ezt
96os cr 125 höz keresek himbarendszert, ha valaki tud szóljon, sűrgős lenne
egyszer csinált nekem kisértetiesen hasonlót a gépem és egy szétcsúszott csatlakozó (valahol a CDI előtt egy csati amibe sok érintkező van) volt az oka
nézd át az elektromosságot/ vezetékelést /csatlakozásokat szerintem
KÉPEK