Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hátako kedves egészségedre!
Mivel senki sincs, most én böffentek be
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék h melyik tv-csatornátok közvetítenek Enduro versenyeket, vagy edzéseket? Esetleg ha időponttal eggyüt tudnátok infót szolgáltatni azt megköszönném!
http://www.pmse.hu/programok.h...
Ítt megtalálsz mindent.
kösz ez a 2 kép sokat segitett
igen igen erre gondoltam
Jaja
tudom a képek
ezek a szimmeringek általában mindig 7 mm vastagok......

és a mérete az meg úgy van megadva.... furat x külsőátmérő x vastagság

egyszerű mint az ágybaszarás

ja és amit beledugsz fém fényes távtartó és egyben szimmering futógyűrű .....annál meg figyelj oda, hogy a külső palástja sima legyen...mert ilyen öreg motoroknál már kéne igazából azt is cserélni mert már árok van ott ahol a szimmering záróajka futna.....
sokan nem figyelik és az olaj ugyanúgy folyik utána mint csere előtt....
Jogos a két pont
szpály te ilyen szimmeringet vegyél ! meg egyet abból az o gyűrűből amiből előbb kettőt bekarikáztál
vess=vedd
Tolómérő, megméred a tengelyt amire illeszkedik meg a fészket és meg is van! Vess az adott méretből a legkeskenyebbet, az biztosan elfér.
a válasz elég eggyértelmű, fogsz egy toloméröt megméred a helyét, a tengelyt amire rámegy, és a vastagságát,
kérdés:mi lehet a mérete a bekarikázott szimeringnek? (sajna olvashatatlaná vált a kiszedés során)
Köszi, de ez egyrészt ránézésre kurva meleg, másrészt nincs rajta normális protektor
szevasztok...mondjatok már valami oldalt ahol találok robbantott árbárkat
Szió!

Találtam egy ilyen kesztyűt: 5890 Ft. www.bembomotor.hu
Ghost Rider in Szombathely!

http://www.nyugat.hu/cgi-nyuga...
jó reggelt! még mindig nem találom a dédesi versenynek az idő kiírását :S :D !
megtudná valaki mondani h hány órakor kezdődik?
Ja, ahogy a Szabi mondja, Szekszárd és Bonyhád között. De az a baj, hogy lövésem sincs, merre lehetnek az ilyen irányú névjegykártyáim
Szevasztok! Eladom a Honda XL-500 gépemet. 1985-évjáratú. Műszaki nélkül bevont papirokkal. Olajlehúzó gyűrü hibával. Még a dobfékes kivitel, de hátul már középrugos. Nagyon nagy kompresszióval.. Igen korekt áron 120e ft ért eladó. Érd lehet a 06309543031 mobilon