hát h nem megy a kipuff rendesen rá a hengerre és alul kifúj
feltettem netre h keresek kipuffot de senki sem írt csak ő akinek belinkeltem a képeket
ehj nem tudom mi lessz vagy legyen
Ha jobban megnézem, sztem volt kézi ívvel taknyolva több helyen is. Az olajfolt sztem azért van, mert fecskefészek lett a varrat és kifúj a kanyarban. Akkor viszont így ne rakd fel
Hát úgy volt h írtam képesmotoronn h keresek kipuffot és a gyerek felhívott és ő mondta h van neki azért adja el mert ő vett 1 fmf-et és mondtam neki h 4000 azt mondta akkor elfél a polconn úgyhogy nem annyira fontos neki eladnia! meg normálisnak tünt a hangja!
hát sztem megveszem aztán lessz ami lessz a kettőből eggyet össze lehet rakni eggyet(lakatos meló)
a horpadásokat amúgy valahogy ki lehet belőle venni?
Hú, hát felelősséggel hadd ne jelentsek ki semmit így látatlanban. Az enyémen az egyik rögzítő csavaron áll kicsit csámpásan. De nem fúj ki. Ezt is rá kéne próbálni a hengerre. De ha neten árulják, akkor mondjuk nehéz. Bár az ára azt sugallja, hogy sújtotta már az élet. Túl olcsónak gondolom
Értem csak nekem az a lényeg h nyakba ne legyen megtekeredve mert akkor nem megy rá a hengerre és kifúj mint ami most van!
szerinted mennyire lehet megtekeredve vagy így kell kinézni neki?
5000ft amúgy megér?
az enyémből meg ebből csinálnánk 1 kipuffot!
írj fontos lenne!
most akkor melyiket is? elhatároztuk, hogy veszünk gépet, csak hát most akkor melyiket is tudom-tudom nagyképűségnek hangzik, de nem azért írtam ezt ide, hanem hogy a helyemben ti mit választanátok
feltettem netre h keresek kipuffot de senki sem írt csak ő akinek belinkeltem a képeket
ehj nem tudom mi lessz vagy legyen
enduróra ktm-et erőltetném(lehet nem ezt de ....ktm)........crossba lehet japó bár most nem a yami meg a honda a sláger ott se......
hát sztem megveszem aztán lessz ami lessz a kettőből eggyet össze lehet rakni eggyet(lakatos meló)
a horpadásokat amúgy valahogy ki lehet belőle venni?
a kép csak illusztráció
vagy így kell állnia ahogy van?
szerinted mennyire lehet megtekeredve vagy így kell kinézni neki?
5000ft amúgy megér?
az enyémből meg ebből csinálnánk 1 kipuffot!
írj fontos lenne!