Jun közepén kell visszamennem, röngen, ha minden oké leveszik. Én olyan 2 hétre saccolok utána mire motorozni is fogok tudni. Addig nem akarok ráülni a gépre, ameddig nem érzem jónak. Ha már fekvő, húzodszkodás ilyenek megy, akkor oké, addig gyúrok vazze..
Kb Júli.
Neked?
Ez a legjobb, ilyen jó kamera nincs még egy a földön, űrtechnika egyenesen Kínából.
Egyébként tényleg nem rossz, csak nekem nem tetszik. Ennyi..
Ha lesz még belőle, és valaha leveszik ezt a sz.. a kezemről, letesztelem élesbe motorozás közben, és teszek fel vidit. De az nem holnap lesz…
Halkan mondom, nekem nem jött be, ma teszteltem. Eleve nem tetszik, hogy szemüveg, de egy gondom volt vele, a fényviszonyokra a kamera korrigált, és annak megfelelően változott a kép. Sötétebb-világosabb és ez váltakozva, a fényképezőm is ilyen kattogósan veszi a képet. Egyébként nem rossz.
megnézem c csatlakozót majd ..mert így nem tudom...
de rakjál rá ilyen sigma sport órát az is mér mindent és 4-5000-ből megvan akármelyik supermarketben
2003 ig úgyis az volt rajtuk...
abból egy 900-as vagy 9000-reset és kész
nem ér az egész motorod húszezret minek kétszereznéd meg az árát....amúgy is eltörnéd csak
Én se értem, hogy miért ne lenne jó, de azt mondja a !nő!, hogy nem...Zoozee neked ilyenek a csatlakozóid mint a képeimen?3 van, egy megy a jeladóba, 1 a kormánykapcsolókra, 1 meg nemtudomhova
elméletileg jónak kéne lennie ...
mert mindent állíthatsz rajta( óra, kerékátmérő ) .....a többi meg attól függ...
talán az üzemóraszámláló rész lehet kérdéses.....de az se 100% , hogy nem jó..mert gondolj bele minek csinálnának kétfélét...drágább lenne...
Szevasztok...Zoozee! Felhívtam a bontót, azt mondták nekik nincs ilyen mert ők csak nagyobb motorokkal foglalkoznak, azt mondta a nő, hogy a 25ösre nem jó pl a 450es órája, de adott egy nevet, telefonszámot meg nem tudott hozzá....lényeg a lényeg, ha ti tudjátok a csóka telefonszámát légyszives adjátok meg Szatyina Géza, Tarján, Szegfű utca 62.
Ja meg még a kérdésem, hogy akkor a 125ös EXC-be nem jó a többi EXC órája?
Sziasztok!
Az egyik munkatársamnak elkezdet kamerás szemüveggel foglalkozni, és megígértem Neki, hogy felteszem ide, ha valakit esetleg érdekelne.
Pár infó: 1.3 mega pixel, 2gb belső memória (5 órás felvételre elegendő) ami + 2gb-al bővíthető micró SD, 320x240 felbontás, Lipolymer tölthető aksi, 30fps, stereo hang kb ennyi.
A Hong-Kongi rendőrség pl ezt használja. Ha valakinek több infóra lenne szüksége, kérem keresse meg Őt.
Ár:35e
Makai Zsolt
06-30-678-30-03
e-mail: zsolt.makai@gmail.com
Kb Júli.
Neked?