huhh......ez gecikirály volt
köszi hogy kipróbálhattam a motorjaitokat Faisst, MXBéla, és Magnum
valahogy az rmz 450 az most nagyon közelkerült a szívemhez
Na megjöttem nánáról. Még jobb volt a verseny mint a dédesi, keményebb is....sokan kiestek de én végigmentem, pedig majdnem nem sikerült.
Már megint a felvezetőben pereceltem egyet a nagy siratón, utána 10 perc rugdosás mire beindult (kéne már önindító). Úgy elfáradtam mint a picsa, és megint majdnem utolsónak jöttem ki
Mondanom sem kell nem volt erőm berúgni a rajtnál a gépet, mire jött a segítség már el is ment a mezőny....sikerült utánuk mennem vagy 2 perc késéssel.... Na innentől volt fasza...semmi erőm nemvolt de volt akarat . Estem még két durvát a nagy sietségben, de a verseny harmada kint volt a mezőn, ott meg baszottul ment...nem is értem hogyan, de ott sokakra vertem rá jó időket, az erdőben meg ahogy ment...végül feljöttem az 54. helyre, ami nem rossz mert 69en mentek végig és kiestek vagy tizenegynéhányan....ha beindul az a szar benne lettem volna az első harmadban, de ezt dobta a gép. Mindenesetre jót mentem és élveztem...(patakon hosszában alig mentek páran, de én csak a közönségért élek, így ott kellett menjek )
Ez most úgy van feladva, hogy bedobják a postaládánkba, vagy személyesen lehet csak átvenni? A címzés tökéletes, mindent jól írtál a borítékra...velem ellentétben
köszi hogy kipróbálhattam a motorjaitokat Faisst, MXBéla, és Magnum
valahogy az rmz 450 az most nagyon közelkerült a szívemhez
Már megint a felvezetőben pereceltem egyet a nagy siratón, utána 10 perc rugdosás mire beindult (kéne már önindító). Úgy elfáradtam mint a picsa, és megint majdnem utolsónak jöttem ki
Mondanom sem kell nem volt erőm berúgni a rajtnál a gépet, mire jött a segítség már el is ment a mezőny....sikerült utánuk mennem vagy 2 perc késéssel....
GD...nikk...kakukk79...szabi46...ők megkapták
ronis...meg te még nem
ebből vannak részek itt a sportmotoron ......