Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez egy igen találló jelző volt!
nem...be kell számíttatni
TEHÁT SZAR
Az a baj, hogy a Fóti pálya majdnem vetekszik a Sóki féle Gyáli p. val!
ott a crosspÁlya ...lÁtod hogy nem kell eladni a gÉpet
Hát igen,elöre is köszi.Ahogy megvan a cucc jelentkezek!
megyek lefürgyézni mindjárt jövök. Le ne maradjak valamiről
De csúnya tini nindzsa teknőc! Már a te nyakad is ilyen ráncos! Tata.
Jaja Fót
Jó lett köszönöm.
Még a lelkét is eladta a hebonak
akkoris vagy...késöbb lehet h hű maradok a márkához
Jön majd vki vasárnap Csolnokra?
De jó képet csinálltál rólam Gabi!
Engem legkevésbé érdekelnek a szomszédok még egyik sem mert szólni, hogy hangos a motorom . De a bal oldali szomszédom azért vett bmw-t , mert nekem audim van . Nehogy már szarabb autója legyen. amúgy szarabb az új kocsija.Kiderült hogy totálkáros volt már
LÁTOD FAISST IS ÁTMENT A GASGAS-HOZ
hát csak kérdezem.....sajna bár énis kawa fan vagyok
Igen. Ha aktuális lessz majd üzenj. Gondolom neked is az esti órák lennének okésok.
Jóllátom ott egy fasza pálya?
A crf kilőve a szelepek miatt állandó szopás van vele. A másik kettő közül bármelyiket választhatód . Én elfogult vagyok a kawával kapcsolatban 4év alatt soha nem romlott el csak a kopó alkatrészeket cseréltem . Yaminak a váltó a gyenge pontja, de nem tudom milyen évjáratban gondolkozol 2006tól már jobb a yami váltója.
Ja és közbe szereztem rá lábtartót csak el kéne menni érte egomba,ha már meglesz akkor azzal együtt vinném oda.De szerintem vasárnap felugrok ha Gorazsnak is jó.
Lehet hogy már nem adom el...... most kellett volna a ZSé, de ha nem hát nem.... 1 hét múlva már nem kell.
Csak a kecó miatt kellett volna....
Szerintem ez a legjobb!
az jó mert az irígy szomszédok nem vennének észre semmit ha ilyennel mennél haza
Csaó,hát izzé az kicsit gáz lesz mert most nincs futóm,meg még jogsim de ha megbeszélünk egy idöpontot akkor egy barátom levisz!Üllöre kellene menni?