Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

110 kilógramm vagy? az igen jól élsz vazze
és lemosta az új rajtszámokat róla? második képen láccik
Apu is csak azért mosta le mert lemosta az autót és mondta h toljam ki a gépet és lemossa
én emg nem tiltakoztam
Nálunk fordítva van, én mosom apám motorját is
Jah amúgy hali mindenkinek
Csináltam rajtszámot meg apu lemosta a motort:D
Hali emberek jó kis hosszú napom volt tegnap láttam végre megint a tengert és láttam pár jó kis mocit is
Mondasz valamit Mentségemre mondom hogy olyan 7körül értem haza a buliból
Ja, csak képzeld el a 110 kilós testet, mikor becsapódik. Aszongyák a többiek, tudták, hogy történt valami, mert beleremegett az erdő....
ugye azért jó endurózni....

már nem is fáj
Na, nem ezt az első képet akartam...
Mindegy, azé egésség..

Má nem is fáj annyira, csak az, hogy a futam vége, meg a csrosspálya kimaradt
Hát igen... a fékkar meg már igazán nem tétel.... nem is érdekelne, ha nem fájna cudarul a hátam... de megértem levetni a gatyát, asszem úgy igazán kijöhetett a meszesedés a csigolyák közül....
Mindkettő meglesz... illetve mindhárom.... a No, a dvd, meg sztem a menet is... csak a foglalkozás végét most ki kellett hagynom, a franc egye meg... Lehet, itthon maradok holnap....
az meg egyenesen haszon ...mert ha mondjuk egy főfékhenger tört volna le ...
ktm-re 75 ezer...a kézvédő meg 15 forint
csak most szarul jött ki egymásután párszor.......

mert mentek mint az állat
ahol fűrészelnek ott hullik a forgács
aki elmegy kurvának ne sírjopn ha basszák

kihevered...pihenj ...gyógyulj mert megyünk egyet együtt...

ja és igyál meg egy sört
és nézd meg a dvd-t továbbképzés és kedvcsináló gyanánt
és hallgasd meg a no lemezt
Mondjuk, sztem ez A MOTOROZÁS... csak most épp nyögök, mint egy rossz ribanc, nem is merek szólni a zasszonynak... arról meg végképp nem, hogy jobbos kézvédővel ért földet a mocc, és 3 darabba tört az alu... vehetek másikat
de megéri ....néha beszopok én is meg a haverok is egy-egy poént de azért amíg bírom/juk addig csináljuk..

I LOVE HARD ENDURO
Szewa Zozz!

Na, most tanácstalan vagyok. Má megen estem egy szépet. Egy jobbosból kigyorsítva található egy rönk a külső íven. Ezt tudjuk is, de valahogy csak sikerült rákeverednem. Kettőben fordultam, húztam egy hármat és épp álltam volna fel, de dobott rajtam egy rendeset a cucc. Átestem a kormányon és háttal sikerült földet érni, egy darabig levegőt se kaptam. Szerencsére páncél is van rajtam, de jelenleg se bírok lehajolni. Közben jobb csuklóm befáslizva egy tavalyi akcióból kifolyólag, jobb bokám meg az áprilisi manőver miatt... Nemtudom. Piszokul teccik ez a sport, de ha szétcseszem magam, nem biztos hogy megéri
sziooo veled mizu?
szasztok mi a helyzet vad motorosok?
csini