Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hmmm de kár h felénk nincsenek ien akciók
itt felénk meg 1000 ft ért akarják dobálni hát annyit nem adok érte

még itt a cross versenyen.....200 volt 1 db 1600 a 8...
Nagyon penge a kézvédőd
a rajtszámokat hol vetted? én is akarok az enyémre de mindenhol 1000 ft körül vannak annyit meg nem adok 1 számért
Dikkmán! No mivan a vén csontokkal?
és ti mikor mentek ki kb?
na látod bezony azt már rég éreztem hogy milyen ha berúgni kell
amugy tegnap csináltunk egy oylan merev berúgókart hogy vasból összeheggesztettünk az alcsi formájára eggyet, de a heggesztéseknél megadta magát..majd a végére amikor már tökéletes volt és lehetett rugdosni ezerrel, akor meg elhajlott hát kurvára örültem neki
Kösz a lehetöséget Én meg odaadom az enyémet hogy érezd milyen lesz ha már nem kell toni
fél 10 fele kinnt leszünk kb
és köszönöm szépen örülök a segítségnek nagyon cserébe odaadom a paripát egy pár kanyarra persze előtte segtened kell betolni
Lehet hogy ki kéne cserélni a fékolajat mert ezer éves. Holnap mikor jösz ki ? Segitünk megcsinálni nállam általába van szerszám.
már vagy 8x csináltam hogy ki a kis csavart , lenyomni a kart, be a csavart...és pumpáltam ezerrel..valamennyit javult...de mondom.....nem olyan mint volt..pedig nem nyúltam hozzá
Le van levegösödve ,engem két versenyen szopatott a fék ,elszált a munkahengerem.
Sziasztok!Nem tudtam ma menni monorra Helyette csináltam féklámpát a drz-re és kimerészkedtem az utcára egy taxis majdnem elbaszott,aztán gondoltam hazajövök,meg amugyis fájt a kezem.
Mien kézvédőt vettél?
van róla kép mikor fenn van a motoronn?
most meg a hátsó fék szopat nem fogott semmit sem amikor öszeraktam a kereket....most csinálgattam rajta valamit hogy egy kicsit fog...de nem olyan gecire felül fog az a gáz mi a fasz baja lehet?
estét!
megvettem a kézvédőt meg a láncszettet...
reikon 49 es hátsó, 13 as wrp első, és afam xrr x gyűrűs lánc..ez volt a parillánál a legjobb x gyűrűs
napi licencel biztos annyi..nemtom..nekem éves van,ezzel 6
Lehet! Ezt biztosan jobban tudod! Én 2 éve voltam kelet kupán, akkor kb. annyi volt mint az endurocross nevezés! Természetesen III. osztály napi "liszensz"-el
holnap bakonynána....
Nekem csak a legnagyobb csont tört el a lábfejemben(rádőlt egy gecinagy kosárpalánk állványostul) 4 hét volt a fekvőgipsz meg azzem ugyanennyi járó utána.
motocrossba ez a 2. szezonom...
endurocrossba nemtom mi hogy megy..
Közületek ki szokott menni veresenyen? MSN-en kérdeznék pár okosságot
6 ezer a nevezés motocrossban...
ez is jóféle (lehet)
Aszem 9700 volt mostanság + a benzin. Talán tényleg a legolcsóbb a versenyzési formák közül! Motocrossban kb egy órát mész azt is 4 részletben... kb. ugyanennyiért!