Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert az RMX könnyebb, marad zsém versenyezni. Meg kiváncsi is vagyok. :)
holnap gábor barátom nem jön...mert meló van..de a busz odaadja...szóval akkor nem 8 ra megyünk le...hanem akkor találkozok másik gábor haverommal..bepakolunk a buszba és gó...olyan 10 felé érünk le kb...és akkor estig csapatááááááás
és kb mennyibe kóstál egy napi licensz?
szevasztok remélem vannak itt okos emberek,
ez a valami a powerszelep vezértló motor dobozának az alján van.
Egy koléga azt mondta ojasmi mint a robikapán a szivató ( ) de szerintem csak a páralecsapódás meg az összegyült viz m,egtartásárra szolgl és itt tudom leereszteni.
szerintetek?
muternk 2 lábfejcsont tört el...neki 5 hét gipsz + 3-4 hét gyógytorna....
én meg már gipszlevétel után,másnap motoroztam az xt vel.....
fiatalabb csont hamarabb regenerálódik......zozi,nyugi...nem kell siettetni a gipszlevételt,forrjon össze jól,az a legfontosabb
én még csak most merészkedek crosspályára...7 hét után..
nekem 5 hét kellett hozzá...de csak 1 csont
neked mennyi tört el?
ugy látom mindenki motorozik
sziasztok
magnum lesz kint valaki
Na mindeggy én dél körül ottleszek.
Ferihegyre jön ki ma valaki?
Sziasztok
Most találtam a Ruha, csizma, bukó, kesztyû... topicban
A pálya a ferihegy mellett van ! Nem soká indulok is ki.
szerintem nem lesz vele gáz...de miért nem mész drz-vel ...ha már az megvan
Vasárnap megyek a faterért. Du. ki tudnék nézni de ti korán hazaléptek ha jól emlékszem?
most megyek tatabányára orrrvoshoz
szewa! dehogy motorozok ...utálok motorozni

nem akarom magam kiszopatni csak kérdeztem mi a pálya ?
Csápa mindenkinek . Szerintem ha leveszik a gipszed még nem lessz 100%-os a lábad meggondolnám még vele a mocizást. Ha megerőlteted lehet, hogy több kárt csinállsz mint hasznot.
Köszi a tippeket!
Biztosítást mit takar Endurocrossban?
Ezt az RMX250-et néztem ki: http://www.kepesmotor.hu/suzuk... 300k-ért lehet el is tudnám vinni. DRZ-ről fogok átülni, remélem nem lesz csalódás... mit gondolsz? :)
jó de a boka az komolyabb és nehezebben gyógyul....
aztmondják , hogy ezek a lábközépcsontok nekem hamarabb gyógyulnak...de majd meglátjuk....
haveromnak ugyanez volt és 28 napra a törésre levette magának gipszet és indult az ebszőnyi ec versenyen.....még nem volt egy hónapos a törése ...
Nem akarlak elkeseríteni de nekem bokatöréssel csavarozással volt 7-8 hét mire lekönyörögtem...
De hátha neked jobban gyógyul! Hajrá!
ma elmegyek orvoshoz és megfigyeli lábamat esetleg ha jó leszedik gipszemet...kíváncsi vagyok mi lesz
holnap lesz egy hónapja , hogy eltörtem.....szerintetek elég ennyi idő , hogy összeforrjanak a lábfejemben a csontok
jó reggelt zsiványok
hát meg ......de nagyban függ attól, hogy milyen az a motor meg mennyiért lehet hozzájutni....
endurocrossba mehetsz crossal ...jogsi nélkül is....csak nevezési díj kell ....meg biztosítás......
napi licensz

vagy éves licensz de azt majd csak jövő év elején tudsz váltani

ha crossgép amit akarsz venni és benne a számok és hihető az amit ,amennyiért árulnak( piaci árakkal közel azonos ) és persze ha jó....akkor adásvételit írsz úgyis amin rajta a motor márkája, tipusa , számai, eladó adatai, vétel ideje, tanuk(fontos) stb.... és elég egy "jól" szabályosan kitöltött adás-vételi egy motorhoz...meg még leszoktuk fotózni a vitéz udvarába a motort nehogy később aztmondja nem is ezt adta el ....meg van egy csomó fényképes újsághirdetésem is vett motorokról eltéve...ha esetleg megkérdeznék honnan vettem....
és akitől megveszed annak megnézed a személyi igazolványát nem kamu-e.....meg háztól hozod ahol lakik...azt meg nem felejted el..