meg az is kár hogy ez a fiatal rider nem tudta befejezni a versenyt és a futam után porázon kellett lehuznom a mociját, még jo hogy nem lett nagyobb baja, a verdának,
Hali!
Tegnapi Bakonynána nagyon zsír volt, komoly patakátkelők, 2 órás végén már olyan nyomok voltak hogy a kerék is eltünt benne szinte...bár szerintem kicsit gazos volt a pálya nekünk de összeségében jó volt Grat Keselyű!
Sziasztok :)
szerencsémre csak a főtengelyen lévő hézagkitöltő müanyag olvadt szarrá :D ami a köbcenti megléte miatt van a főtengelyen ahol a főti könnyitve van ... JÓl megsz....tam :S sebaj majd legközelebb megmutatom :D
először is az sztem h ádinak nagy a keze siratón állítása szerint 1 keréken közlekedett fel,mert mire megtaláltama siratót haverral addigra kiesett ,húzta neki nagyon amúgy ,,,Cr 250R ről ült átt erre mondta is h eladja ezt 125 nem neki való,,gyenge neki....
amúgy a főtengelynél egy teflon hézagolás miadt állt meg az fosta szétt magát ott
Tegnapi Bakonynána nagyon zsír volt, komoly patakátkelők, 2 órás végén már olyan nyomok voltak hogy a kerék is eltünt benne szinte...bár szerintem kicsit gazos volt a pálya nekünk de összeségében jó volt
kicsit hosszúra sikerült a tegnap esti pihenés.....fél 7 re értem haza reggel
amúgy ma jött meg a te csomagod..köszi
Most indulok zoozee a postára a 11ezer magyar forinttal
azt hittem magával vitt a halálba valamit...
szerencsémre csak a főtengelyen lévő hézagkitöltő müanyag olvadt szarrá :D ami a köbcenti megléte miatt van a főtengelyen ahol a főti könnyitve van ... JÓl megsz....tam :S sebaj majd legközelebb megmutatom :D
meg utanna rá sem tudott rugni a srác
és csak simán elég meghajtókarozni vagy a kiszabaduló darab rendetrakott a blokkban ?
amúgy a főtengelynél egy teflon hézagolás miadt állt meg az fosta szétt magát ott
véletlen megakadt a szemem
aztán mi lett a bajság a yamival ?