régen évekig kerülgettem európát van egy-két kilométer a seggembe...még szeretek menni de ha nem muszály akkor leszarom.....volt már, hogy új fullextrás hetes bmw-től hánytam mikor menni kellett...bár az elején inkkább szarokkal mentük le a javarésze kört
azért gondoltam , hogy a hosszú nyaralás rovására ment az utazás
már nagy utcai motorral se szeretek utazni...
terepmotor viszonylag kevés kilométer nagy fáradtság és hosszú kórház
Az utazás nem gáz inkább az idö volt kevés . Nyáron ennél sokkal többet szoktam menni . tavaly előtt elindultam Görögországba, és mentem 8000km -t 3 hét alatt. na az azért nem kevés.
kb 70 liter vizet kiizzadtunk mire be tetriszeztük a 3 motort a buszba....
és amikor kiugrottunk a buszból a 30 fokos napsütésre....tök hidegnek tűnt a buszban lévő 90 fokhoz képest
Nincs valakinek kedve lejönni hétvégén a mélykútni crosspályára vasárnap?Ingyenes, évekkel ezelőtt még futamokat is rendeztek vagy valami ilyesmit mondott apa...akinek lenne kedve jelezze. A dolog még igen képlékeny mert ugye péntek szombat osztálykirándulás...aztán lesz ereszd el a hajamat De ha valaki azt mondani, hogy eljönne, akkor szerintem megoldanám a dolgot
jaja bementünk a benzin kúthoz monoron ...Shellnél
aztán meg egy kicsit esik az eső..majd szakad..aztán jégeső a sorompónál....uhh mondom bazz ez gecibruál lesz már kezdtem azt hinni hogy végre fasza lessz a pálya.....
azért gondoltam , hogy a hosszú nyaralás rovására ment az utazás
már nagy utcai motorral se szeretek utazni...
terepmotor viszonylag kevés kilométer nagy fáradtság és hosszú kórház
kellett fozótkodni hebóba...
a többi 250 het képest amit ma próbáltam...nagyon nagy az erőbeli különbség...nem hittem volna
"gecibrutális,gecidurva,gecierős,aztakurva
" stb
és amikor kiugrottunk a buszból a 30 fokos napsütésre....tök hidegnek tűnt a buszban lévő 90 fokhoz képest
kéne ásni közelebb egyet
aztán meg egy kicsit esik az eső..majd szakad..aztán jégeső a sorompónál....uhh mondom bazz ez gecibruál lesz