Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja,de nam csak arra gondoltam,hanem Béla motorjára is
régen évekig kerülgettem európát van egy-két kilométer a seggembe...még szeretek menni de ha nem muszály akkor leszarom.....volt már, hogy új fullextrás hetes bmw-től hánytam mikor menni kellett...bár az elején inkkább szarokkal mentük le a javarésze kört
azért gondoltam , hogy a hosszú nyaralás rovására ment az utazás
már nagy utcai motorral se szeretek utazni...

terepmotor viszonylag kevés kilométer nagy fáradtság és hosszú kórház
nemröhögni....
kellett fozótkodni hebóba...
azért a tiéd mégiscsak frissebb technika mint mondjuk serfozo motorja...
mondjuk télleg az...
a többi 250 het képest amit ma próbáltam...nagyon nagy az erőbeli különbség...nem hittem volna
kép van róla?
majdnem akkor születtem
2007 május óta
hát megyeget...idézek néhány szót amit a kipróbálások után hallottam
"gecibrutális,gecidurva,gecierős,aztakurva
" stb
86-óta van jogsim kocsira
fákk nekem pedig még mindig nem küldték ki azt a k...a jogsit
Az utazás nem gáz inkább az idö volt kevés . Nyáron ennél sokkal többet szoktam menni . tavaly előtt elindultam Görögországba, és mentem 8000km -t 3 hét alatt. na az azért nem kevés.
szia dév ..gasgas milyen ? jól megy?
kb 70 liter vizet kiizzadtunk mire be tetriszeztük a 3 motort a buszba....
és amikor kiugrottunk a buszból a 30 fokos napsütésre....tök hidegnek tűnt a buszban lévő 90 fokhoz képest
ja ez az utazás ami csöcs ...de sajna messze a tenger
kéne ásni közelebb egyet
a kis szemtelen
Ja nem hívtuk mégis jött
Jó volt, csak kurva fárasztó 1500km mentem tegnap . Reggel 4-kor indultam fél éjfélre értünk haza.
mégis kiment?
Izé nem mélykútni, hanem mélykúti
Nincs valakinek kedve lejönni hétvégén a mélykútni crosspályára vasárnap?Ingyenes, évekkel ezelőtt még futamokat is rendeztek vagy valami ilyesmit mondott apa...akinek lenne kedve jelezze. A dolog még igen képlékeny mert ugye péntek szombat osztálykirándulás...aztán lesz ereszd el a hajamat De ha valaki azt mondani, hogy eljönne, akkor szerintem megoldanám a dolgot
szia tengerész ...milyen vót ?
Aztán meg minket fárasztott Ferihegyen
magnum barátunkat hazaszállítottuk...nehogymán megázzon
jaja bementünk a benzin kúthoz monoron ...Shellnél
aztán meg egy kicsit esik az eső..majd szakad..aztán jégeső a sorompónál....uhh mondom bazz ez gecibruál lesz már kezdtem azt hinni hogy végre fasza lessz a pálya.....