igen zoooze igaz h eltört a lábad,,de a szemed mint a saséé, igen ő ronis volt (Ő huzta depóig havert,,mert szegénynek behalt a jézé,,őedig 20.adik hely körül volt ) ,,nagy spanok,,,Crf el huzatta
csá keselyű.. láttalak a Bergel,,jól mentél sztem melyik osztályba is indultál,,már nem nagyon vágom mi tt álltunk a sirítónál a közepétől már,,ott videóztam,,elég sokan nemtudtak ott elsőre felmenni volt Yz-125 s faszi 3-adikra tudott csak mert szerencsétlennek nem nyitott 2 be a power csak 3.adik próbálkozásra,,Bergek mind lazán felmentek mindegyik kurva jó verseny volt csak azt sajnálom h haver nem tudta befejezni a futamot,,megállt alatta az 25 ös Yz most vette 2-3 napja ha jól emlékxem
szegény yz:S Ő van a képen 965 rajtszámmal
jövőre meggondolom ,,lehet énis elindulok.3 osztályba nme vészes sztem ez a bakonynáai Ec,,tetszett nagyon,, profiknál az első 2 KTM 1.Exc 125 volt 2.Sx 144 valami brutál mód mentek..
nekem tavaly horvátba áztattuk zacskót .........és eszembe jutottál egy ducati hypermotard-ról
mert láttam olyan képet rólad korfun készültet amin ott állsz egy ilyen mellett...
szegény yz:S Ő van a képen 965 rajtszámmal
jövőre meggondolom ,,lehet énis elindulok.3 osztályba nme vészes sztem ez a bakonynáai Ec,,tetszett nagyon,, profiknál az első 2 KTM 1.Exc 125 volt 2.Sx 144 valami brutál mód mentek..
ARANY
na jolvan akkor pihenj csak mert úgy jobban gyógyulsz
hello jo8
Azér a galléros póló krosszcuccal odabaszik erősen!
nekem tavaly horvátba áztattuk zacskót .........és eszembe jutottál egy ducati hypermotard-ról
mert láttam olyan képet rólad korfun készültet amin ott állsz egy ilyen mellett...