Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen zoooze igaz h eltört a lábad,,de a szemed mint a saséé, igen ő ronis volt (Ő huzta depóig havert,,mert szegénynek behalt a jézé,,őedig 20.adik hely körül volt ) ,,nagy spanok,,,Crf el huzatta
átrakom a képet a GG topikba.....jó?
majdnem 100% , hogy a yami mögött a ronis sétál civilben
csá keselyű.. láttalak a Bergel,,jól mentél sztem melyik osztályba is indultál,,már nem nagyon vágom mi tt álltunk a sirítónál a közepétől már,,ott videóztam,,elég sokan nemtudtak ott elsőre felmenni volt Yz-125 s faszi 3-adikra tudott csak mert szerencsétlennek nem nyitott 2 be a power csak 3.adik próbálkozásra,,Bergek mind lazán felmentek mindegyik kurva jó verseny volt csak azt sajnálom h haver nem tudta befejezni a futamot,,megállt alatta az 25 ös Yz most vette 2-3 napja ha jól emlékxem
szegény yz:S Ő van a képen 965 rajtszámmal
jövőre meggondolom ,,lehet énis elindulok.3 osztályba nme vészes sztem ez a bakonynáai Ec,,tetszett nagyon,, profiknál az első 2 KTM 1.Exc 125 volt 2.Sx 144 valami brutál mód mentek..
hály
az volt a jó, hogy élveztem mint az állat... csak a végére úgy elfáradtam hogy alig éltem de akkoris jó volt...a víz meg legalább hűtött
jó reggelt
ARANY
Sziasztok! Off road cuccot, bukót stb. olcsón jót? Hol?
de nem lesz egyszerű mert meleg van és amúgy sem tudok aludni mostanában
szia jó éjt
Én is azt nézem néha rápillantok
na jolvan akkor pihenj csak mert úgy jobban gyógyulsz
hello jo8
én is ledöglök ....csak nézem a halálsoron-t tv2-n
Hát nem mert délután 1 kor keltem fel pedig hnap meg még suli nem tudom hogyan kelek fel 6 kor
nem bírsz aludni ?
nem röhög
arany

Azér a galléros póló krosszcuccal odabaszik erősen!
ha van nálam fotoaparát akkor szoktam fényképezni motorokat én is ..
látom gongoltál rám

nekem tavaly horvátba áztattuk zacskót .........és eszembe jutottál egy ducati hypermotard-ról
mert láttam olyan képet rólad korfun készültet amin ott állsz egy ilyen mellett...
Megyek, kinyitom 2személyesre az ágyamat aztán elmegyek csicsikálni a fékbetétekkel Szevasztok
Zozi ez a kedvenc motorod? Tegnap fotóztam ezt is
Én is lépek, estét