Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kulcsnélküli Postás ,te szálitod a nyugdijakat is Akkor vigyázz mostanába támadások vannak
szép estét mindenkinek...megjött haver...megyünk kipihenni a mai motorozást
csaóóóóóóóóó
joccakát
Ezt most kaptam, de kifizetni még nem fizettem, megígértem zoozeenak, hogy nem verem át
Nem, csak úgy néz ki péntek óta nem volt apa megnézni a postát, nekem nincs hozzá kulcsom mert most kaptunk full új postaládát, aztán még nem másoltatott nekem kulcsot
Mivagy te csomagküldö szolgálat Sutyerák Futár
bazz..leégett az arcom..fáááj...be kőő kenni
Ezt én látatlanba mondtam volna.
Az lehet ,de én meg gyorsan nem tudok
Korán engeded el a gázt és amikor bebillen az ora nem huzol gázt ,egyébként jó lenne
mi van vazze ..nálatok vasárnap éjjel jár a postás ?
Nincsenek képek róla?
Egy DVD is, mindjárt elsírom magam Isten vagy zoozee
szerintem se
ZOOOOOOOOOOOOZEEEEEEEEEEEEEEEEEE!Itt van a kezemben a kicsike Holnap rohanok a postára a pénzzel
Zöldember szerint, nem szabad lassan menni a pályán..
gratula neked keselyű,, én láttam jo pár körben a mélyvizes átkeléseidet,,hát nem volt gyenge,, ,a nézök már ott ugy emlegettek, megjött megin az a nemnormális husaberges gyerek,,,jol kented,,
ha nézted hogy én hogy ugrok akor mondhatsz egy pár véleményt...tanácsot...bármit
Azért mert roszul van beálitva ,az enyémmel a nyolc éves kislányon se esik el
Akor jó, végre egy szakértö is véleményt mond. És ez már csak jóbb lehet. Ha a versenyen lassan tudok közlekedni ,legalább bohockodok a közönségnek
Ez a moci hármunk alatt 130-at ment, mert lehet kint igy motorozni vagyis régen lehetett
Ilyen van a sogoromnak,anyira megy hogy most vizsgázott nagymotorbol
Még az enyémmel is kitöröm a nyakam, pedig ez csak fele akkora, mint a tiéd
hogyne láttam volna,zsír vót
Kiváncsi lettem volna mi a véleményed az ugrásaimrol ,de aszem nem láttad mikor tekertem picit?