a bal oldali Sanyika, barátom kisfia, a középsö pedig egy tizenöt év körűli csajszi volt,,,fél orát mennek a kicsik, és mindeggyiköjűk befutott,, gratula nekik,,
Ahoj Papi!
Tegnap este beszéltem Abert Petivel.Mondta hogy csizmán keresztül(TECH8+kiscipőcske) nyílt seb lett a lábfején,de az nem törött el szerencsére,viszont a lábszár csontja az igen.Kittörött belőle egy darab.Raktak valami biz-bazt a csontba és köré visszaépítették a csontozatot.Mondta szerencsétlne,hogy miután elesett még ott feküdt a pályán egy darabais azt kerülgették a motorosok,mert a nézők nem veték időben észre.Vaze pedig bitang jol ment.
Tegnap este beszéltem Abert Petivel.Mondta hogy csizmán keresztül(TECH8+kiscipőcske) nyílt seb lett a lábfején,de az nem törött el szerencsére,viszont a lábszár csontja az igen.Kittörött belőle egy darab.Raktak valami biz-bazt a csontba és köré visszaépítették a csontozatot.Mondta szerencsétlne,hogy miután elesett még ott feküdt a pályán egy darabais azt kerülgették a motorosok,mert a nézők nem veték időben észre.Vaze pedig bitang jol ment.
aztán megy megyek quadot összerakni meg olajat cserélni kawáááába
Mindegy, kibírom ma estig, hogy ne lássam többemeletes ugratásaim
Monitoron hogy mutatnak a sztárfotók, amiket rólad csináltam?
fél 11 felé léptem le kb..vagy negyed,nemtom...azthittem már nem jösz este
mind1,majd ma áttolom a cuccot