Szerintem ha valaki nem versenyző, vagy nem hycomat a bal keze, az remekül elboldogul a bowdenessel...olcsó, egyszerű, és azt sem nehéz húzogatni, csak tisztítani és kenni kell. Felesleges pénzkidobás hobbicélra a hidrokuplung. Szerintem...
Azt tudom h a hidraulikus kuplungot 20-25% al könnyebb behúzni mint a bowdenost!
csak azt nem tudom h hogyan lehetne megoldani h a bowdenest áttalakítsam hidraulikusra
én is mentem volna a mami-ba, de mivel most van ez a technikus papírom (illetve pénteken lesz), ezért csak levelezőn lehetne járni.... kérdem én: hogyan legyen valaki levelezőn szerelő
Haverom a MAMI-nál végezte egy évben azt, ami most 2 éves...eléggé váhja a témát azóta, igaz, motorok közt nőtt fel. Szerintem megéri, én is mennék szívesen.
ezt fel lehet szerelni a cr re?
ez miben más mint ami fenn van a cr en(sima bowdenes)
KelemenAndris árulja csak nem tudom h jó lenne-e a cr re valaki legyenszíves segítsen ebbe
csak azt nem tudom h hogyan lehetne megoldani h a bowdenest áttalakítsam hidraulikusra
de az andris csak a főfékhenger részét árulja a cuccnak........
(ma este nem megy a gépelés)
ezt fel lehet szerelni a cr re?
ez miben más mint ami fenn van a cr en(sima bowdenes)
KelemenAndris árulja csak nem tudom h jó lenne-e a cr re valaki legyenszíves segítsen ebbe
közben maximum dugunk de csak úgy ....nem veszem el feleségül