Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem ha valaki nem versenyző, vagy nem hycomat a bal keze, az remekül elboldogul a bowdenessel...olcsó, egyszerű, és azt sem nehéz húzogatni, csak tisztítani és kenni kell. Felesleges pénzkidobás hobbicélra a hidrokuplung. Szerintem...
Én szívesen veszem mindenki segítségét!
Megvárod mig ösz lesz ,kitolod a motorod a fa alá és ott szereled.
Azt tudom h a hidraulikus kuplungot 20-25% al könnyebb behúzni mint a bowdenost!
csak azt nem tudom h hogyan lehetne megoldani h a bowdenest áttalakítsam hidraulikusra
Béla...én is nős vagyok
WOW, már azt hittem valami szoftverhiba miatt nem is látszik, hogy én is írok a fórumba
aha és akkor még ahhoz mit kellene vennem h tudjam használni?
Te itt már nem rugsz labdába igy is ketten vagyunk akik segitenek
én is mentem volna a mami-ba, de mivel most van ez a technikus papírom (illetve pénteken lesz), ezért csak levelezőn lehetne járni.... kérdem én: hogyan legyen valaki levelezőn szerelő
Okés, köszike.
fel....
de az andris csak a főfékhenger részét árulja a cuccnak........
A Kisfiam nem biztos, hogy díjazná ezt az ötletet.
kuplung...

(ma este nem megy a gépelés)
Hogy mi a különbség egy hidro és a bowdenes kuplug között, ezt komolyan kérdezed?
A Sutyerákot ne kérdezd mert nem ért hozzá ,aKTM-et is tönkretette
Te kis huncut..... izgatja a fantáziád, hogy cukrosnéni lettem?
Ott van Gyurika motorja
Haverom a MAMI-nál végezte egy évben azt, ami most 2 éves...eléggé váhja a témát azóta, igaz, motorok közt nőtt fel. Szerintem megéri, én is mennék szívesen.
AJP Hidro Kuplung

ezt fel lehet szerelni a cr re?
ez miben más mint ami fenn van a cr en(sima bowdenes)
KelemenAndris árulja csak nem tudom h jó lenne-e a cr re valaki legyenszíves segítsen ebbe
Ha elakadsz megkérdezed zoozit vagy engem mert mi már nösek vagyunk ,és segitünk.
Jóóóó, de most még motorom sincs amin gyakorólni tudnék. Meg azért jobb lenne, ha pár dolgot el is magyaráznának.......................
Szevasztok...örülök, h nem vagyok egyedül, aki nem alszik ezen a viharos estén
ez nem kizáró ok neki egy motorszerelő tanfolyamon való részvételre
közben maximum dugunk de csak úgy ....nem veszem el feleségül
Ehez nem kell tanfolyam csináld azt kész