szewa bandi...jó még a regisztrációd ide? azthittem ha egy évig nem jössz fel akkor törölnek........
hát eltörött pár helyen a lábam endurózás közben...6 hete..... tegnap vették le a gipszemet ....
Halahó!
Zé, mi történt a lábaddal, hogy ilyen merevítést tettek rá egy időre?
Ha telerakták platinával az jó, mert csak egyengetni kell a lábad esés után
amúgy nem tudom de nem rossz ...apriliákba tettem párat de nem sűrű ja meg mtx-be is raktam ...asszem polini hengerszettbe is láttam asso werke dugót....
Lenne egy pár kérdésem, amit felszeretnék tenni. Endúró-cross irányzaton gondolkozom és nem tudom milyen gépet válasszak 125ös crossokat nézegetem yz, kx, cr, rm, sx vagy még drz gondolkozom, hogy melyik lenne jobb választás eddig nemvolt nagyon tapasztalatom terepmotorral csak kölcsön gépek lc4 640 xt600. Vonz a drz de nem tudom hogy állná meg a helyét vegyes használatba néha egy kis cross pálya meg ilyenek. Esetleg ha valaki letudná nekem írni a szervíz igényét a gépeknek és fogyasztás és ilyesmit az nagyon megköszönném.
Üdv.:Bazsi
Már alig fájt a hátam, gondoltam megnézem a vasam, léxűrőpuceráj, egyebek, hátha lehet menni a jövő héten. Hát, látom, rendes olajflekk van a gép alatt.... kitolom a helyéről.... hát a kislánckerékről elhagytam a mutert
Na, motorbótos cimbi telefon, mondom biztos van neki féltucat a pócon. Mongya, hogy nincs, mert a normálisak odaragasztják, a többit meg elküldi csavarbótba, esztergályoshoz, vagy márkakereskedésbe gyári cuccért. Ami ott 3-4 ezer tuti.
No, mondom, én nem adok egy kocka sör árát egy muterért. Át a városon, após garázsába. Ez az a hely, ahol máig harcoló német alakulatokkal is lehet találkozni. Bemegyek, hát a satupad szélén ott vigyorog rám AZ ANYÁM, valami féltengelyanya lehet, roppantóperemmel... vissza a suzukihoz, hát, képzeljétek el, hogy stimmel.... pedig olyan 16x1 körüli finommenetes szar lehet...
hát eltörött pár helyen a lábam endurózás közben...6 hete..... tegnap vették le a gipszemet ....