Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Joan akkor nem lessz semmi hidraulikus cucc!
amúgy gondolom ha andris cucca 12 + ahhoz cső meg munkahenger nem lenne 50 mikor az aújj majdnem 50 na mind 1 ez letudva
Még nincs, de február körül szeretnék bevállalni egy ilyen szépséget.
Nekem bejött a hidraulikus dolog, bár ameddig bowdenes gépem volt meg se fordult a fejemben, hogy lecseréljem...inkább költeném azt az 50ezer forintot más dologra...mondjuk egy kipufogórendszerre, meg ha marad belőle akkor kurvára
ok...de...MINEK?

Miért akarod ezt a drága, és tök felesleges csillivilli marhaságot megvenni?
-munkhahengerjét
*főfékhengerét
aha ezt láttam de gondolom ha Andris munkahengerjét megveném és ahhoz csövet meg alul munkahengert akkor jóval ólcsobban jönnék ki!
Foxy, neked van Yamahád?
Talán majd a következő szezon végére sikerül annyira összeszokni a Yamival, hogy az utolsó versenyek egyikén eltudok indulni.
És ehhez a munkahenger meg a cső mennyibe fájna?
Krémeknél sokkal hasznosabb a torna, szóval kis kenés sok torna
előbb írtam, hogy csak a teteje/főfékhenger/ van meg
kéne cső hozzá meg munkahenger a blokkhoz le .....
szegény kislány...

Ebben sajnos nem tudok segíteni, odaadnám a CBF-et, de az messze nem szupermotyó, a CR125 meg még szupermoto-szettel is elég vérszegény pályára
meg égésnek...

Én tavaly decemberben kezdtem az egész krosszt, azóta mentem kb. 5-6-szor egy "pályán" meg egyszer Monoron (thenksz gád életben maradtam), és minél többet megyek, annál jobban érzem, hogy mennyire sokat kell még fejlődnöm. Ha valaki azt mondaná, induljak el egy versenyen, hát erősen rávágnám, hogy talán 2 év múlva
Most megyek nyári munkára 1 hónapra és amit ott keresek azt a pénz a gépre fogom költeni 70%-át!
úgyhogy meglessz a felújítás!
a kuplungra visszatérve meg annyit szeretnék kérdezni h Andris kuplungjához kell még valami h nekem működjön?
vagy komplettan ha megveszem egyből felrakom oszt használom?
Sajna arról lemaradtam.

Jövőre én is szerettem volna indulni a magyar sm bajnokságon.
szerintem egybe megy
egy szerelő találkozhat 4T vel meg 2T vel is...
ezt hívják owwwnednek meg körbemotorozásnak
Múltkor linkeltem be 4 és 2T motorokról animációkat, kb. jók voltak, azt láttad?
becsülendő a lelkesedésed, meg az a viszkető vágy, hogy spécizd a géped, de...Hm.
Szerintem abból a pénzből vegyél rendes keverékolajat, vagy tedd félre a blokkfelújításhoz. Nagyjaink 50 évig elvoltak a bowdennel, és igen jó időket mentek.
A végén úgy jársz, mint Paja haverom, aki kiment a Ringre a váltóelektronikás-tuning kipuffos meg tökömtudja Gixerével, és egy srác kívülről körbemotorozta egy NSR250-nel, de úgy, hogy közben a bal kezével az orrát túrta a felnyitott plexin keresztül
Ez 4t volt, a szerelősuliban van külön 4 meg 2t óra? vagy egybe megy az egész?
szív-sűrít-gyújt-kipufog
Csak szeretném átlátni az egész motor működését. Engem mindig érdekelt ez a téma.