Joan akkor nem lessz semmi hidraulikus cucc!
amúgy gondolom ha andris cucca 12 + ahhoz cső meg munkahenger nem lenne 50 mikor az aújj majdnem 50 na mind 1 ez letudva
Nekem bejött a hidraulikus dolog, bár ameddig bowdenes gépem volt meg se fordult a fejemben, hogy lecseréljem...inkább költeném azt az 50ezer forintot más dologra...mondjuk egy kipufogórendszerre, meg ha marad belőle akkor kurvára
Én tavaly decemberben kezdtem az egész krosszt, azóta mentem kb. 5-6-szor egy "pályán" meg egyszer Monoron (thenksz gád életben maradtam), és minél többet megyek, annál jobban érzem, hogy mennyire sokat kell még fejlődnöm. Ha valaki azt mondaná, induljak el egy versenyen, hát erősen rávágnám, hogy talán 2 év múlva
Most megyek nyári munkára 1 hónapra és amit ott keresek azt a pénz a gépre fogom költeni 70%-át!
úgyhogy meglessz a felújítás!
a kuplungra visszatérve meg annyit szeretnék kérdezni h Andris kuplungjához kell még valami h nekem működjön?
vagy komplettan ha megveszem egyből felrakom oszt használom?
becsülendő a lelkesedésed, meg az a viszkető vágy, hogy spécizd a géped, de...Hm.
Szerintem abból a pénzből vegyél rendes keverékolajat, vagy tedd félre a blokkfelújításhoz. Nagyjaink 50 évig elvoltak a bowdennel, és igen jó időket mentek.
A végén úgy jársz, mint Paja haverom, aki kiment a Ringre a váltóelektronikás-tuning kipuffos meg tökömtudja Gixerével, és egy srác kívülről körbemotorozta egy NSR250-nel, de úgy, hogy közben a bal kezével az orrát túrta a felnyitott plexin keresztül
amúgy gondolom ha andris cucca 12 + ahhoz cső meg munkahenger nem lenne 50 mikor az aújj majdnem 50 na mind 1 ez letudva