Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erről a sisakról a véleményetek?
25 000 ret megér?
lazer sx a márkája
légyszi írjatok róla fontos lenne
köszi
amúgy hello mindenkinek
És? Jött a csősz azt hazazavart mindenkit a picsába?
Szevasztok!
Motor vásárlás előtt állok és szertném a tanácsaitokat kérni Teljesen kezdő vagyok, mindenki a 250 4 ütemet javasolja, mentem is már velük és nagyon tetszenek. Olyan 04,05-ös évjáratura lenne keret. A környéken legtöbben hondával veretnek és nincs velük nagyon gond. Pl haver elment az övével 8 hónap és szelephézagot se kellet állitani rajta. Szóval valószinüleg honda lesz. Kawasaki is nagyon tetszik, olyan is van egy a környéken de azzal meg mindig baj van. Lécci irjátok meg hogy szerintetek milynt érdemes vásárolnom kösz előre is.
András.
környékünkön volt olyan hogy az egyik falu szerzett egy tankot
és kitalálták, hogy ők kiválnak az országból
...aztán elkezdett érni a szőlő
Nem volt azzal vita tudtommal...szépen visszaadták a kínákoknak ami az övék azt víz...
jaaah
akkor az volt az a vita

Már lejárt a 100 év amíg a briteké volt!
biztos az egyik Berik a másik Bérik
HongKong nem kivállt?
Olyan nincs, hogy az egyik embernek kínai a másiknak meg olasz...vagy ez vagy az
Bunyóóóóóóó
arról hogy nem kinai a BERIK
ha kínai lenne akkor kb 10 ezer forintot érne a BERIK csizma...de most 50 ezer de hogy lehet ? hát mert olasz!
nah mindegy !neked kinai nekem nem!
motoros társaim! PEACE!
Na igen...csak akkor mi a fasznak pattog meg osztja az eszet
Nekem 45 ös lábam van és a csizma meg 43 as és kiscipő nélkül feljön a 45 ös lábamra akkor ezt tudtam venni eggyik havertól de cipő nélkül is kényelmes nagyon!
És ha levágod a körmöd?
kicsi a világ...

majd teszek fel.
Hali!
nekem Forma dominatorom van sztem elég jó strapabíró cucc!
meg nem mellékes h mozog a bokádnál nem fixen van!
sztem nem rossz!
miért lennék híres?
az mind1
lényeg ott van hogy olasz!
meg Berik csizmánál felvan akasztva egy nagy cédula oszt olaszul van leirva + angol nyelven!
na mit szólsz ,te nagy okos?
nah nem akarok vitázni! nekem olasz márkájú a BERIK ,neked meg kinai...
Jacsesz nem az eszéről híres...ezt már tapasztalhattad
Aha...azt HongKong szted melyik országban van...Te kis zseni
Hali
Velem beszéltél e-mailben csere ügyben Teszel fel képet az sm szettről,már a kíváncsiság kedvéért?
A te véleményedre tanácsaidra itt senki sem kiváncsi A te internetes oldalad a www.kinekvanazénmotoromnálszarabbgépemertazténlenézem.hu
az YZf426 nem az igazi, a váltója széjjelhullik, és a blokkja sem feltétlenül az igazi...a 450eseknél ezt már megoldották, de azokból az elsők csak 4 gangosak, ami crossra jó, enduróra már kevésbé. Én a helyedben nem ilyet vennék, hanem 450est, vagy nem yzf-et. Ha nem rendszámos akkor már nem is lesz az, de értelme sincs sok hogy az legyen...