Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Főtengelyről jut eszembe zoozee, köszi most nem aktuális a főtengely dolog, majd, ha hazaérkeztem, és nem jó az a használt amit találtam, akkor esetleg érdekelnek a spéci ajánlatok, bár most ez a Bep féle 99ezres elég jónak tűnik, de ugyanúgy megfelelne 20ezerért a bontott is...
akkor tényleg egy nyomon szántasz mögötted ülne valaki és a magokat szórná
Viszont még jobban törnének a főtengelyek!
Hi All!

Most akarok venni ey Rm, vagy KX 125-öt. Ezeknél is a felniben van az évjárat? Ki mit tud? 99-02 közöttit keresek.
Nem kell azon reszelgetni semmit, ha látod, hogy nem megy vissza ütközésig, akkor engedj le egy kis olajat, de csak annyit, hogy fullra visszamenjen...aztán akkor már bele kell férnie az újnak
jó éjt
Meg kéne valahogy oldani, hogy a főtengely kapaszkodjon a talajba akkor sokkal erősebb motorok lennének
Ha valaki 6.-án nem tudja hogy megy le Budapestről, kocsi vonóhorog van, utánfutó nincs, azt intézni kell, szívesen leviszem.
Zoozzee remélem nem sértődtél meg, csak vicc volt.
Megyek lefekszem, jó éjt Mindenkinek.
MXBÉLA hogy megy a gyerek biznisz? jön, vagy kijött már az ujjabb Rider?
én is így gondoltam
1 fotósnál csak jobb lehet 2...
ja jó....hát akkor én nagyon hamar meg fogok halni
Téged mondjuk pont nem akarlak megismerni!
Jól van jól van eljövök, de szenvedni fogok!
Hosszú még az év, majd összehozunk egy motorozást is, nem lakunk a világ másik pontján.
Türelem ! a hoszu élet ritka
akkor én ne is jöjjek?
mondjuk a törött kezével akkor még nem fogja elbírni a fényképezőt
Na ez jól hangzik! De a lábam nincs eltörve, és gyorsan tudok futni.
gyere mert soha nem ismerjük meg egymást ...
ott lesz majd mindenki a fórumról
motor meg lesz ott amivel óvatosan kerülhetsz párat...még meg is unod...
mehetsz az enyémmel is ha hozol orvosi papírokat , hogy mehetsz
hát remélem hogy jó lessz a hátsó..... fogni fog ezerrel...majd kiderül..elvileg jobb lesz nem?
amugy mindig ugy csináltam hogy visszanyomtam a dugattyút a házba.....és ugy raktam bele...teljesen benne volt meg minden szar....bele is tudtam a tárcsát rakni..cska éppenséggel a kereket nem tudtam egyenesbe hozni....felakadt a tárcsa ....aztán vissza kúrtam a régit inkább...
nah valami ötlet?
Majd kezedbe nyomunk egy fényképezőgépet hogy hasznosnak érezd magad - és legalább lesznek megfelelő mennyiségben képek is

Meglátjuk, legfeljebb majd brümögök. Kicsit úgy hangzik, mintha pl elmennék egy motorozós motoros talira begipszelt kézzel, motor nélkül.
tudom, h nincs baj, csak visszaolvastam, és nem derült ki a szövegből
A hátso olyan jó lesz hogy nem is kell használnod .az elsönél probáld meg kinyitni a tartájt és ugy fesziteni szét a munkahengert,ha ez se segit akkor csiszold meg.