meg nekem is ......vissza kell majd a merést edzeni
pont ma gondoltam arra , hogy eddig eszembe se jutott életemben , hogy eltörhet valamim...
például azon tűnődtem ma , hogy régen nagy fákat odaraktunk a lépcsőhöz és lábbal (talpéllel) elkaratélyoztuk
nem tudom meg merem -e mégegyszer csinálni valaha...
a Kyoto fékbetétről mi a véleményetek?
vettem hátuljra eggyet....2 ezer HUF ért
előre meg kaptam havertól vadi uj Nissin fékbetétet...beleraktam...de basszus nem megy már bele a tárcsa.... mit lehetne vele kezdeni?
egy angon hondás fórumon azt olvastam, hogy az én gépemre padon 72 lovat mértek...Lehet h azért, mert ott nincs értelme akkorát ráhazudni, hiszen ez nem CBR, hogy elsősorban a teljesítményéért vegyék?
Utcai(bb) gépeknél megad! És - mit ad Isten - a tesztekben mért értékek +/-10%-on (gyártási tűréshatár) belül is szoktak lenni a megadotthoz képest...japánoknál ilyet sztem egyedül az első szériás 1.2-es Banditok tudtak...
bírd ki valahogy ..gondolom, hogy szar meg hallottam a sajkacsont problémáról.....tudom nem egyszerű meg írtam is már , hogy rosszabb a halálnál....de
gondold azt , hogy egy életen keresztül szophatsz a türelmetlenség miatt...
inkább ha fogszorítva is de bírd ki!
embert nem láttam még, aki felült egy idegen motorra, ment pár kört, majd közölte, hogy ez 31 és fél lovas...
A Cbf250 21 lovas volt, a 600 meg 78 (papíron), de mindkettővel óriásiakat lehet motorozni közúton...hogy az öreg CR125-ösömben mennyi van meg a katalógus 42 lovából, tudja az ég, de ha nem vigyázok, feláll kerékre 4-ben is.
pont ma gondoltam arra , hogy eddig eszembe se jutott életemben , hogy eltörhet valamim...
például azon tűnődtem ma , hogy régen nagy fákat odaraktunk a lépcsőhöz és lábbal (talpéllel) elkaratélyoztuk
nem tudom meg merem -e mégegyszer csinálni valaha...
vettem hátuljra eggyet....2 ezer HUF ért
előre meg kaptam havertól vadi uj Nissin fékbetétet...beleraktam...de basszus nem megy már bele a tárcsa....
Ja...már csak nekem kéne megtanulnom ugrani
gondold azt , hogy egy életen keresztül szophatsz a türelmetlenség miatt...
inkább ha fogszorítva is de bírd ki!
utána meg motorozhatsz annyit mint az állat ...
A Cbf250 21 lovas volt, a 600 meg 78 (papíron), de mindkettővel óriásiakat lehet motorozni közúton...hogy az öreg CR125-ösömben mennyi van meg a katalógus 42 lovából, tudja az ég, de ha nem vigyázok, feláll kerékre 4-ben is.