Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nagyon szívesen adok a szimmeringekért 8 ezret, mert Honda, gyári, az való bele. Ez eddig 16. Namost a telókba az olaj 2ezerért NEM sok. Remek. Ha 18, hát 18.
De hogy 5500Ft/óráért szétösszerakják, és kapásból 2 órát számoljanak fel már az ajánlatban? Ennyire drága a szakértelmük? Plussz 11ezer Ft?
huhh megnyugodtam
hát mondjuk viccnek elég rossz....eléggé lehuzásnak tünik
Ha úgy vesszük, tizenpár km. Ugyanis Óbudán dolgozom

Ez azért vicces, hogy egy Honda kereskedés szervíze kétszeresét mondja a Yamaha árának, Honda telók felújítására...meg hogy az ár 1/3-át a MUNKADÍJ teszi ki
nem ismerem
de amugy nehogy borosjenőre hozd a telokat! azt mondtad 50km-en belül viszed bárhova az meg 60valamennyi
hülyék mindenhol vannak
páran szorgalmasan utálják a motorosokat...
Rokonom nincs ott, hacsak nem vigyáztunk eléggé valamelyik kiscsajjal anno...
De Bajusz Atti cimborám ott lakik.
CRF450...
Neked annyi
Love at first sigth.
pilisvörösváron kid lakik? nehogy rokonok legyünk
szorgalmas nép ez a csolnoki
Na, ott meg Turbék Zoli haverom lakott...
én már elkövettem ezt a hibát
Jaja...
Ez cirka februárban volt, namost rajta kívül mind megfagytunk, rajta patakokban folyt a víz
Egy idő után nem mertünk hozzá szólni, látszott, hogy nem normális. Az a gyanúm, hogy gyertya és karbi nélküli motort is be tud rúgni ilyen szorgalommal.
tahitotfalun
Én a 4T krosszokkal vagyok így, inkább fel sem ülök egyre sem, nehogy nagyon beleszeressek.
hól próbáltál rmxet?
hm... nemtudom
legalább váltogatta a lábát?
mert fenn áll az a veszély hogy a jobb lábad 2x akkora lesz mint a bal
kiprobálhatom, de lehet nem fog megtetszeni mint az rmx
A nevük nem rémlik...Tibi...talán. 3 tesó, a pálya után fel a hegynek, mejdnem ki a faluból, be egy zsákutca szerű felhajtón, és ott. Jó arcok voltak! A legfiatalabb 1 órán át rugdosta a 250-est, hogy bebizonyítsa, hogy igenis beindul...
tsrt nemarkasz kipróbálni 180ért?
tapadnak a mágneshez!
hát a 250már nagyon nem irányár
280az irányár, abbol helyszínen lehet alkudozni
nem minden áron eladó, csak úgy volt hogy megveszi egy srác, csak a bizije nem ugy sikerül hogy megvegye...én meg közbe kiprobáltam egy rmx-et.....