Én nagyon szívesen adok a szimmeringekért 8 ezret, mert Honda, gyári, az való bele. Ez eddig 16. Namost a telókba az olaj 2ezerért NEM sok. Remek. Ha 18, hát 18.
De hogy 5500Ft/óráért szétösszerakják, és kapásból 2 órát számoljanak fel már az ajánlatban? Ennyire drága a szakértelmük? Plussz 11ezer Ft?
Ha úgy vesszük, tizenpár km. Ugyanis Óbudán dolgozom
Ez azért vicces, hogy egy Honda kereskedés szervíze kétszeresét mondja a Yamaha árának, Honda telók felújítására...meg hogy az ár 1/3-át a MUNKADÍJ teszi ki
Jaja...
Ez cirka februárban volt, namost rajta kívül mind megfagytunk, rajta patakokban folyt a víz
Egy idő után nem mertünk hozzá szólni, látszott, hogy nem normális. Az a gyanúm, hogy gyertya és karbi nélküli motort is be tud rúgni ilyen szorgalommal.
A nevük nem rémlik...Tibi...talán. 3 tesó, a pálya után fel a hegynek, mejdnem ki a faluból, be egy zsákutca szerű felhajtón, és ott. Jó arcok voltak! A legfiatalabb 1 órán át rugdosta a 250-est, hogy bebizonyítsa, hogy igenis beindul...
hát a 250már nagyon nem irányár
280az irányár, abbol helyszínen lehet alkudozni
nem minden áron eladó, csak úgy volt hogy megveszi egy srác, csak a bizije nem ugy sikerül hogy megvegye...én meg közbe kiprobáltam egy rmx-et.....
De hogy 5500Ft/óráért szétösszerakják, és kapásból 2 órát számoljanak fel már az ajánlatban? Ennyire drága a szakértelmük? Plussz 11ezer Ft?