Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Muhaha
Mentem 650R-rel, tudom
Amúgy szvsz egyáltalán rossz gép!
De ez nem KTM.
simson 3,4 hp-ja vajon keréken mért adat vagy főtengelyen?
Na igen...japanese marketing sucks...

(KTM keréken mért teljesítményt és menetkész tömeget szokott megadni - asszem lényegesen tisztább hozzáállás)
keréken egy gixer600 is csak 90-100 ló között van
nem,csak főtengelyen
Biztos.
És sztem ezek is japán pónilóban megadva
650R 56LE, 650SR 56LE, 650C 45LE.
jó napot uraim
60 Le

Eladó!
Kawasaki KLX 650
1999
60 Le
Berugókar
Szép esztétikai és kifogástalan műszaki állapot, 5-6 liter/100km.
Hobbi célra volt használva, 80%-os Mitas gumik, 70%-os Láncszett, Új első telószimmeringek, új fékbetétek. Pöcc-röff indul, Kapaszkodni kell rajta rendesen.

Ár.: 500.000 Ft
Köszi!
Tarján Szatyina Géza honlapja:) sokféle 2t motorhoz van alkatrésze,,nagyon korrekt árakon,,pl Rmx hez most ajánlott nekem komplett kuplungot:kuplungkosár,,persely,,lamellák,,25 ezer ft ért

Csetényi motorbontó,,ittis sok minden van szereintem valamelyiknél találsz biztos alkatrészt
iagazad van Trialosjani,,már egész délután ezzel szenvedtem holnap beszélek a helyi autó/gumiszerelőssel most kicsit sikerült megnyugtatnod
Sziasztok!Tudtok adni nekem egy oldalt,vagy egy olyan bontót számot ahol árulnak 250-es yz alkarészeket?Köszi!
hát az mondjuk nagyobb meló volt mint csak szimeringet meg olajat cserélni
de ha jó lett, akkor megérte
Szevasztok! Nekem most jött meg a telom a kx-hez a Décziéktől és 41 ropi volt! Mind a két szár komplett javítása (réz persely,szimering,porfogó,újra szelepelve stb..), Az eggyik szárat még egyengették is !
Nincs egy gumis műhely a közeledben? Vidd magaddal a crowa fejet és inkább úgy próbáld meg lelazítani! Ha próbálkozol és azt rosszul teszed akkor azzal kárt okozhatsz mind a motorral, mind pedig a saját testi épségedben! (ha lecsúszik a külcs az fájdalmas tud lenni) Én azt javaslom, ne kapkodd el inkább told el egy gumishoz és ott próbáljátok meg lelazítani, mind két irányban! Mivel a lamellák nincsenek benne, így nem is tudod rendesen lefogni a kuplung házat! A levegőkulcsnál nem kell lefogni mivel apró kicsi de annál erősebb lökésekkel lazítja meg a csavart!

Ja, és ez a probléma nem a motor hibája! Nem szabad rá fogni!
köszi a módszert trialosni azabaj nincs levegőkulcsom crova val próbáltam balra de nem mozdult ,,lehet bal menetes? ezekkel a mocikkal csak a baj van
Próbáld meg óvatosan levegőkulcs segítségével! Az ütemesen kopogtatva tekeri meg, de arra figyelj, hogy nagyon óvatosan és kis ideig bekapcsolgatva tedd!

Már sokszor bevált ez a módszer! Én is egy naaaagy mestertől tanultam, láttam!
BRADA!
hát nézzed már meg a te szemeddel, hogy melyik irányba fut ki a menet a száron, oszt arra tekergessed!
Üdv!
szétszedtem az Rmx et mégjobban,,de nem tudom leszedni a kuplung perselyt tartó csavart,,óra mutató járásával ellenkezőleg csavargattam és nem lazul ki,,vagy jobbra kéne tekerni? valaki helpppp