Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Arra nem, mert asszem neki is volt olyan valamikor régebben

Meg igazából ő tehet arról, hogy mostanában endurózom. Ugyanis ezt a moccot uccai gumikkal vettem, nem is gondoltam másra. De csak buzerált, hogy mikor akarom már " rendeltetésszerűen" használni a vast. Oszt tessék
arra nem mondta,hogy olyat ne vegyél
ja Csá !
Áhh, dehogy.. pedig az rmx-et is tőle vettem
Akkor nem elfogult
szewa Zozzi bácsi
De most ennek mi köze a mensesnaptárhoz?

Bár igaz, ha az megjön, én is inkább veretni megyek....

Egyébként így olyan öt sör után iggen prímán vagyok...

Ma beszéltem a motorbótos cimbivel, és lebeszélt a következő típusokról: Husa, Husky, Gázgáz....
Az igassághoz tartozik, hogy ő a helyi kátéemes

szewa
most mondja csajom , hogy mindjárt megnézi a mensesnaptárát
áááá...nekem nem jutott osztályrészül a szerencse mint nektek , hogy piázhassak

szia nikk...mi a pálya? hogy vagyol ?
nem tudom mikor megyünk mamihoz zalába ...de előtte időben jelzem és akkor verethetünk egyet ...ha neked is jó ......
Szintén piázol netán?
Erre azért vigyázzon mindenki
Aki nem akar alkoholmérgezésben meghalni, az ne igyon mérgezett alkoholt.
Annyira nem lehet veszélyes a szesz, mert akkor már nekem egy deka csontom se lenne....
ejjha nem is figyeltem:D
gyógyszer+szesz
köszi a választ!a műanyag gipsz akkor alap lesz. azt már olvastam a neten hogy a sajkacsont törés szívás, kemény lehetett 12 hét gipsz
vitamint csak béres csonterőt kezdtem el szedni. meg mellé döntöm magamba a tejet meg a túró rudit viszont a piálást meg abba kéne hagynom , mert az állítólag árt a csontképződésnek, nem tudom, megéri-e
Igen, a kalcium jót tesz főleg ha természetes úton viszed be. Viszont vigyázni kell, én úgy hallottam, a túlsók kalcium ártalmas lehet (én ezért nem szedtem), mert idővel ridegé teszi a csontokat, és könnyebben törnek.
Meg az étcsoki...ez igaz.
Fájdalom, sajgó sebek ellen ez van:
a kakaó például fogja a székletet , hogy ne szarj be a fájdalomtól
Porcsérülésemből ennyi maradt meg:
A LEHETŐ LEGTÖBB tejterméket enni, inni...sajt, tejföl, kakaó, tökmindegy. Nekem sokat segített, remélem nektek is...
ebédidő
Szia!
Igazából nincs mit leírnom, tapasztalatokat csak annyit szűrtem le, hogy nagyon megéri műanyag gipszet felrakatni, szellőzik, nem piszkolódik annyira, „vízálló” és könnyű. Ha van rá lehetőséged akkor írass fel az orvossal kézrögzitött, ortopéd boltban kapható, jobb mint az a kendő amit a korházban adnak. Ezen felül én tólom a vitaminokat, + az egyik munkatársam hozott nekem egy amerikai gyógyszert, amit kifejezetten csonttörésre állítottak össze, mármint ami az ásványi anyagok összetételét illeti. A gipsz még rajtam van, egyenlőre max ennyit tudok mondani. Ha nem a sajkacsontod törött, akkor az már csak jó lehet.
Köszi, jobbulást Neked is, kitartás.