Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha jól emléxem..
420 mm széles
láncnél a 126 az asszem a láncszemek száma
420 meg nemtudom lehet, hogy a lánc hossza
az lenne a kérdésem, hogy a láncoknál mit jelent az a szám pl.: 420/126, mert az én fogaskerekemre 5/8 van írva
arra hát
ez marha jó kééép
És egy kis megvilágosodás
Én nem szeretem az aszfaltot.Maradok a terepen gyaloglásnál meg a motorozásnál....Bár nagyjából 2havonta ha ráülök..
és egy nem kis vízholyag
Egy kis móka
Nekem a legtöbb saját erőmből megtett távolság az 1500km 2 hét alatt, de az bringával... jó lehet egy ilyen túra is... de azért bringához jobban vonzódom...
Egy kis Mo.
Egy kis Alpok
Grat hozzá
Gyakorlatilag mást se hallok Dehát mit csináljak ha így érzem jól magam
Gerre amúgy mondták már, hogy nem vagy normális hogy ennyit gyalogolsz?

(Nem sértésként írtam )
Mer hivatalosan ott van a kiindulópont
az igen...nem semmi...gratula ...miért pont Mátraverebélyről indultál?Ott lakik 1-2 ismim
Pilisvörösvárra gondolsz?
pirosváron nem jártál?
Meg azt hittem te már ott annyira törzsvendég vagy hogy hálószobád is van
Zozzee tényleg gyalog ugyanis Mátraverebélyről kitúráztam az Ausztriai Márizellbe "szimpla" 23 nap alatt képek az iwiwemwn.. Több mint 700km! Azért nem szóltam mert egyrészt nem tudtam a tel számod másrészt csak akkor lett ismerős a hely amikor megpillantottam és fél órát kellett gondolkodnom (amíg 2 sör lecsuszott ) hogy hol is láttam ezt a helyet aztán ugrott be hogy itt a forumon Irigykedek rád a városod miatt Veszprémmel nálam holtversenyben van Mo legszebb városai ez a 2!
sziasztok hogy vagytok?
gerre vazze ..elmész a picsába .....persze gyalog

miért nem szóltál vazze ...ittunk volna egy kólát

most elküldtem a képet a názának elemzésre mert ha ott ülök a teraszon ami sanszos...... akkor tényleg seggbe kell rúgnom téged