Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bármikor ..........vissza akarod törni a sajkacsontodat ?
vigyázz azért még rá .....de jöhetsz erre
Ha leveszik a gipszemet (remélem most pénteken), kijönnék majd felétek, nem hozunk össze valami póttalit egy motorozással egybekötve?
ja mi is csapágyboltokban kezdjük a beszerzést de vannak ritkaságok
A Kawasakinál 23e akarták adni, de a Páva utcai csapágyboltban van még 10db. Úgyhogy szerencsém van. Egyébként azt hittem amit Te is írtál, hogy olyan 13-15 körül lesz.
ja ...valamelyikhez megúsztuk 6 ezerből véletlen.... de nem ritka sőt sűrű a 10- 15.....de 30 ezer -ig is volt szerencsém
bár az (30) már gyorsaságinál volt
Ameddig nincs a kezembe a csapágy, nem akartam nekiesni, du elmegyek értük, és go, valahogy lekapom. A csapágyakra mik a normál árak, mennyibe vannak kb, 9700ft az reális nem?, gyári Koyo.
ja már kormánycsapágy a téma
elég az egy irány, ott űtöd be a két űthetö csavarhuzot a csapágy két ellentétes oldalába, oszt annyi,,
ezeket a kérdéseket külön tettem fel azthittem válaszol rá

tehát régi a motor ....nikasilos henger....új dugó.....60 litert ment el.....rég vége a járatásnak.....
valami rendes olajjal 1:33...1:40 -be mehetsz mint az állat
Rendben, köszi. Az a baj, hogy csak 1 irányból férek hozzá, de majd megpróbálok valamit ügyeskedni.
tudnak a maszekok
ja halványan meg lehet hónolni a nikasilos hengert de nincs végtelenség.....
nagy gödröket felejtsd el , hogy kiszednek belőle.....
nekem mindig le szokott jönni két űthetö csavarhuzoval + vd 40, és én grafitossal zsirzok,
hogyan lehet frissen furt, és nicasil-os is egyben, azt maximum honolni lehet,,,
Sziasztok!
Visszaolvasva úgy látom jól sikerült a találkozó, sajnálom hogy nem tudtam eljönni, de remélem lesz még alkalom pótolni.
Lenne egy kérdésem, kormánycsapágycserébe kezdtem, az alsó csapágyat hogyan szoktátok lehúzni, melegítés? Elég durván begyógyult oda. Illetve milyen zsírral érdemes megkenni, van valami speckó, grafitos, szilikonos, vagy csak simazsír, azt hadd szóljon?
Ja, a motor 1990-es, de januárban felújítottuk, új dugó, csapágyak, szimmeringek, stb.
A dugó olcsó, Meteor, csapágyak Nachi-k.
mennyi benzint motoroztál már el ..hány tankot a 8-10 óra alatt : 3 kannányit kb., azaz 60 litert
és vadi új a gép vagy perselyezett régi vagy nikasoilos Frissen fúrt, NiCaSil-os
milyen olajat használsz ? Castrol Power Racing1
1:20 at semeddig ....

mennyi benzint motoroztál már el ..hány tankot a 8-10 óra alatt
és vadi új a gép vagy perselyezett régi vagy nikasoilos
milyen olajat használsz ?
Ehh...na, akkor legyen jó reggelt mindenkinek.

Zozee, meddig bejáratós egy 125-ös crossmotor? Meddig tegyek még 1:20-at bele szerinted? Most lehet benne olyan 8-10 üzemóra.
hály evribádi,
látom
Nincs itt senki
morgen
Üdv!
Mi a véleményetek az Igol StsR 2T motorolajról? Esetleg van aki ezt használja?
5 -öt
aztán a röntgebe meghalt....odáig bírta
utolsó kép
jaaaah

amúgy zoozee te azt írtad, hogy elromlott a telefonod, de miután elromlott utánna 3 képet még bedobtál