A Kawasakinál 23e akarták adni, de a Páva utcai csapágyboltban van még 10db. Úgyhogy szerencsém van. Egyébként azt hittem amit Te is írtál, hogy olyan 13-15 körül lesz.
ja ...valamelyikhez megúsztuk 6 ezerből véletlen.... de nem ritka sőt sűrű a 10- 15.....de 30 ezer -ig is volt szerencsém
bár az (30) már gyorsaságinál volt
Ameddig nincs a kezembe a csapágy, nem akartam nekiesni, du elmegyek értük, és go, valahogy lekapom. A csapágyakra mik a normál árak, mennyibe vannak kb, 9700ft az reális nem?, gyári Koyo.
ezeket a kérdéseket külön tettem fel azthittem válaszol rá
tehát régi a motor ....nikasilos henger....új dugó.....60 litert ment el.....rég vége a járatásnak.....
valami rendes olajjal 1:33...1:40 -be mehetsz mint az állat
Sziasztok!
Visszaolvasva úgy látom jól sikerült a találkozó, sajnálom hogy nem tudtam eljönni, de remélem lesz még alkalom pótolni.
Lenne egy kérdésem, kormánycsapágycserébe kezdtem, az alsó csapágyat hogyan szoktátok lehúzni, melegítés? Elég durván begyógyult oda. Illetve milyen zsírral érdemes megkenni, van valami speckó, grafitos, szilikonos, vagy csak simazsír, azt hadd szóljon?
mennyi benzint motoroztál már el ..hány tankot a 8-10 óra alatt : 3 kannányit kb., azaz 60 litert
és vadi új a gép vagy perselyezett régi vagy nikasoilos Frissen fúrt, NiCaSil-os
milyen olajat használsz ? Castrol Power Racing1
vigyázz azért még rá .....de jöhetsz erre