Köszi. Igen, ez már az első lépés, remélem már csak jobb lehet, az biztos hogy a hétvégén még nem fogok motorozni. Mondjuk a jövőhéten sem. Most látom át igazán, nem lesz egyszerű helyrehozni. Kb 2mm tudom mozgatni, utána fáj.
Sziasztok!
Elérkezett számomra a várva várt idő, levették a gipszemet. Huu iszonyú rossz érzés, teljesen bevan merevedve, olyan mintha most is rajta lenne. A látvány az pedig 18 felüli, erős idegzetűeknek kategória kb.
Akit érdekel elolvassa akit nem az nem
Az első: Ma kishílyán elvittem egy gépjármű elejét a motorommal egy kanyarban. Végülis balról elvágtam előtte be a bozótba ahól kitaroltam egy fél hektár gazt. Körübelül 3centire mentem el az elejétől. Bevágtáztam a bokorba elestem felkeltemm AKKOR! szállt ki az illető a kocsijából.
Akkor ez játszódott le:
Jól vagy?
Igen
Segítsek?
Nem kell kitudom szeddni
Jó, Ezekután TÖBB ILYENRE SZÁMÍTSATOK!
És tovább ment
A Második: Átmentem egy kidőlt fán ahól multkor megakadtam, zoozee tanácsára máshogy próbáltam meg és sikerült
Kösziii.
Most probáltam ki hogy levettem a hűtősapkát és húztam rá nagy gázfröccsöket és mint a szökőkút bugyog föl minden gázfröccsnél ...
szal most elég valószínű hogy hengerfejtömítés csere kell ...
Van egy "terepmotorom", na azt kéne látnod...
Csak pár szó:
Czetka Jawa cross-váz
ETZ150 blokk, Babetta gyújtás, Jawa 350 légszűrő
Valami olasz crosskormány, Nemtommilyen gyorsgáz, TS-MZ telók, kerekek
Honda XL vagy XR125 tank
Hullámkarton(műanyag) hátsó sárvédő...
stb.
amúgymeg
Elérkezett számomra a várva várt idő, levették a gipszemet. Huu iszonyú rossz érzés, teljesen bevan merevedve, olyan mintha most is rajta lenne. A látvány az pedig 18 felüli, erős idegzetűeknek kategória kb.
az első
a második
Akit érdekel elolvassa akit nem az nem
Az első: Ma kishílyán elvittem egy gépjármű elejét a motorommal egy kanyarban. Végülis balról elvágtam előtte be a bozótba ahól kitaroltam egy fél hektár gazt. Körübelül 3centire mentem el az elejétől. Bevágtáztam a bokorba elestem felkeltemm AKKOR! szállt ki az illető a kocsijából.
Akkor ez játszódott le:
Jól vagy?
Igen
Segítsek?
Nem kell kitudom szeddni
Jó, Ezekután TÖBB ILYENRE SZÁMÍTSATOK!
És tovább ment
A Második: Átmentem egy kidőlt fán ahól multkor megakadtam, zoozee tanácsára máshogy próbáltam meg és sikerült
Most probáltam ki hogy levettem a hűtősapkát és húztam rá nagy gázfröccsöket és mint a szökőkút bugyog föl minden gázfröccsnél ...
szal most elég valószínű hogy hengerfejtömítés csere kell ...
Akinek eltérő tippje van szoljon . THX
YZ 125 ösöm a hűtő szelepén nyomja ki a vizet mintha forrna . De ezt hideg motornál is csinálja .
Először hűtősapka hibájára gondoltunk de nemaz mert kicseréltük .
Mi lehet a hiba ?
minden ötlet érdekel . aki segíteni tud köszönöm
Csak pár szó:
Czetka Jawa cross-váz
ETZ150 blokk, Babetta gyújtás, Jawa 350 légszűrő
Valami olasz crosskormány, Nemtommilyen gyorsgáz, TS-MZ telók, kerekek
Honda XL vagy XR125 tank
Hullámkarton(műanyag) hátsó sárvédő...
stb.
rakjál rá bütykös gumit és akkor megy a terepmotorosok.hu ra!
igaz a müanyag könyebb
Van otthon műanyag tálca pl. a mosogatón, a csöpögtető alatt, egész formás...
Azt nem tudom, hogy lehetne max. 70ezerért speedet is csinálni belőle...
Lazer X-Pro4-es, Xs-es (53-54) buksi, D gyűrűs, kivehető, mosható bélés.
Ár:13000 Ft.
Tel.:30/5490936
...én kipróbálom, minden esetre.