Én '93-ban vettem az enyim. És nekem nem tűnt olyan szarnak a fék meg a futómű... Abban az időben kezdtek megjelenni nagyobb számban itthon az elaggott négyütemű nagyvasak... Élmény volt egy olyat körbemotorozni vele
Nem elsősorban lóvéra volt szükség, hálistennek... Eccerűen nekem is úgy rémlett, hogy vagy család, vagy motor... és nagyon bírtam azt a vast... Ha akkor nem adom el, a mai napig megvan, az tuti.
És most meg már nem csinálok lelkiismereti kérdést a dologból. Igenis megfér a motor a család mellett
nekem is volt anno, rd 350-es,,igaz elég rövid ideig, ugy megy mint állat, mondjuk a futomű pont egy kalap szart ér, meg megállni sem lehetett a fékeivel, de amit nyujtott amikor muzsikált az gyönyörű,,
egyszer mentem egy rd 500-al, na az volt az igazi elmebaj,,,
Ezt a részét értem, csak azt nem, hogy miért bánod ezt az „áldozatott”. Gondolom, hogy nem jó kedvedben adtad el, vannak más dolgok amit kaptál helyette, és én úgy gondolom, azok többet kell hogy érjenek. Motorod pedig most is van....
Egy zsiványos 350-es RD yamaha volt. Hét évig tudtam magaménak, egy háccsó gumi, egy akksi és két gyertya kellett hozzá az olajon és szűrőkön felül. Kétütem, kis súly, nagy élmény. És alig kaptam érte pénzt... Még eccer nem adnám el
A lényeg, hogy jó kezekbe került!
Vigyázz rá tényleg! Nyugodtan gyere az itt maradt cumoért, legalább tudunk majd beszélgetni, mert tegnap nem igazán volt alkalmas a pillanat. Ha bármi gond van, vagy valamiben tudok segíteni keress meg, de itt a forumon is megkapod a többiektől.
cserébe ha megkérhetlek regelsz ezen a linken amit én küldök most?
INGYEN XBOX360!
beszarás mik vannak:)
előre is köszi
Dugóra lenne szükségem a paripámba! Tudsz nekem ebben segíteni?
de az nem a KTM el volt?
vagy azzal is?
Köszi a válaszod
És most meg már nem csinálok lelkiismereti kérdést a dologból. Igenis megfér a motor a család mellett
Nektek mi a véleményetek a 1994es Husquarna CR ekről?
Alkatrész ügyileg is?
egyszer mentem egy rd 500-al, na az volt az igazi elmebaj,,,
Van még itthon egy Kawa, igaz nem az enyém, de annak csavarhatom azért a szarvát.
szegény laliról le van a gond motorozás terén örökre....onnan már nincs visszaút
Azt mondtad, amikor megszületett az első gyermeked, akkor adtad el a motorod, amit a mai napig bánsz? Miért?
Vigyázz rá tényleg! Nyugodtan gyere az itt maradt cumoért, legalább tudunk majd beszélgetni, mert tegnap nem igazán volt alkalmas a pillanat. Ha bármi gond van, vagy valamiben tudok segíteni keress meg, de itt a forumon is megkapod a többiektől.
Üdv: Lali
Sziasztok