Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor sajnos le kell utaznom Kaposvárra a barátaimmal két á8-cal megyünk sötétíttet üvegűvel. Hol is lax Pontosan?
Azért ezt kénytelen vagyok illetékes helyen jelenteni
Na az jó, hogy legalább derülni tudunk rajta. Nekünk még soxor kellett (volna) szovjet himnuszt énekelni... Sztálin nem élt hiába... akit életben hagyott, azt zömmel lusta, beszűkült, de lelkesen jelentgető masszává tette...
Ezt konkrétan egy autóról szedtem le Korfun a gazdája biztos kereste másnap Van több is . Ugyanis gyűjtöm a Kerkyrai rendszámokat. Az idén is biztos találkozom egy kettővel
A "nem" lemaradt. Tehát nem jó, ha másik van rajta
sztálinbérenc posztkommunista természetvédők ez tetszik
jó, ha másik vanrajta, az nagyobb vétség, mint ha nincs rajta egyáltalán... de azért kössz...

Egyébként gondolom ezt biztos úgy találtad, hogy elhagyta valaki
Na, hát azért vettem le, mert engem önjelölt sztálinbérenc posztkommunista természetvédők ne jelentgessenek

A városban a zsaruk nemigen foglalkoznak velünk. A lámpám ég, védőfelszerelés van rajtambőven. Aztán nem száguldozunk, nem szlalomozunk autók között... egyébként nem hiszem, hogy megállnék, ha meg akarnának állítani

Ha netán nagyon sarokba szorítanak miatta, hát aszondom, hogy azannya, lepsénynél még megvót... biztos letörött a sárvédővel együtt, majd megkeresem... aztán megtalálom, hiszen otthon van a garázsban
Van egy rendszámom kölcsön adjam?
na épp ez a bosszantó, hogy RENDSZÁM

minek rá, ha úgy is cseszegetnek, és egylapon említik az endúrókat a krossz gépekkel a rosszakarók...
Azért legyen rendszám hogy hogy ugyanúgy cseszegessenek vele, mintha rendszám nélküli géppel mennék
Mindenesetre nem árt az óvatosság... én se írnám ide a pontos infót... hadd találgassanak a pénzükért

És sajna a nép, az istenadta nép szemében mi többnyire természetkárosító idióták vagyunk

Ezért inkább én is leszedtem az endurómról a rencámot
kimi.... te nem érted!

Mindenki kocsival jár, hát akkor minek csesztessék őket? Melyik parlamenti főt láttál motoral? Mind kocsival járnak, jóhogy arra nyalnak

Meg különben is az ő terepjárójuk lebeg!
rohadjanak meg a faszba én meglátok egyet Bakonyba átmegyek rajta a gecibe,,haggyák már az embert békén ne a pár tízezer motorost basztassák az országba hanem a több millió autót inkább,,az sokkal több kárt csinál a környezetnek,,barmok ezek mind
hát most hogy ideírtad tuti mennek a természetvédők is!jolvigyázz ilyen oldalakról csemegéznek!
köszi!
Kellemes elélvezést
Most had ne fejtsem ki ugyanazt...egy hajóban evezünk, én se vagyok egyenesbenrángasdneki-majom.
Mindegy, elhúztam legénybúcsúra

csá
Na, akkor nagyképűen hadd mondjam el, van összehasonlítási alapom. Én többször mentem 240 felett is... de ez közúton életveszélyes, a pályázás meg az urak sportja. Viszont van benne adrenalin, az tuti. De mi benne a pláne? Egy jó motornak bárki tudja húzni egyenesben....

Viszont eccer lejött hozzánk egy srác. Aszonta, aszfalton már mindent tud az R1-gyel. Aztán az első felfelén, ami még messze nem sirató, csak valami huszadjára bírt feljönni... Negyedóra múlva hazament. Nem is jött azóta

Amikor én ezt elkezdtem, majd két éve, valami huszonegypár év aszfalt után, hát én is elcsodálkoztam pár helyen, hogy hűha, Ti itt felmentek? Mondták, hogy sőt, én is fel fogok menni.... Aztán lassan télleg... Bár az első jónéhány alkalommal rendesen stresszeltem... de nem adtam fel

Én ha nem élvezed a felfeléket, akkor talán még nem mentél igaszi gatyábaélvezős felfelén

Szóval, nekem a terepezés jobban teccik, mint aszfalton a 250... itt van egy harmadik dimenzió is
Nem azt mondtam, hogy nem tudom, hogy kéne felmenni a falon. Hanem hogy nem értem egészen, mi olyan jó benne. De ez nem baj, nem vagyunk egyformák, sok haverom azt nem érti, miért jó kanyarogni, mikor az az adrenalin (szerintük), ha 240 fölé megy az óra.
Gecc, ez jó lehet ottan főfelé
Egy a lényeg. A lendület. Felfelé már hiába nyelezed, max hanyatt esel.

Persze ez nem mindíg könnyű. Ott, ahol normális ember elvenné a gázt, mert mintha falnak mennél neki olyan a látvány... na ha eljutsz addig, hogy ott mered húzni neki...na az a konkrét beleélvezés a gatyába
Köszi az elismerést

Mondjuk az, hogy úszás, nem igazán illik rá a technikámra.... ugyanis nem tudok. Meg alkatilag se vok valami veiszmüller. Inkább mondjuk, hogy átkapálóztam a tavat...
A 28 abszolút hihető. 26 a Honda CR125-é.
Zoozee, ha nem nagy gond és még nem kérdezted meg a főtengely árát, akkor egy tömítőgarnitúrás is érdeklődj meg légyszi...felhívtam ma a zsemberyéket aztán 28ezret mondtak rá...egy rohadt tömítőgarnitúrára...előre is köszi a segítségedet