lehet a bakonyba megyünk,vagy nemis a pilisbe!na ezt hámozzák ki a természetvédök!holnap irok még egy pár helyet!amugy gánt nem természetvédelmi terület
Ja, mert a köcög kínaiak tartják... kicsit később kellett volna szétlőni a tibetiek seggét. A Kínai az orosz után a második legnagyobb köcsög posztkommunista söpredék
De képzeld el, ismerek olyat is, akinek saját kéglije sincs, de most vett valami páncélozott Hummert... részletre... havi 350 000 a törlesztés.... le se írom, miből él a csávó
Én inkább aszondtam vóna, hogy csekély térítés ellenében lehet vele szaladni egy kicsit... előtte csinál az ember egy biztonsági másolatot abból a híres-nevezetes lángból, aztán még fürödni is lehet a maradékkal.... a f@sznak ekkora felhajtás
Lehet, még pénze se túl sok...mert aki télleg zsibbadásig televan, az általában vigyáz arra, hogy ne láccóggyon... ismerek néhány télleg kőgazdag srácot, akinek még egy vékony lánc se lóg a nyakában
Akkora felhajtás volt mesterlövészek voltak végig az út mentén nehogy valaki rosszat merjen csinálni. A várost Kerkyrát teljesen körbe zárták amíg el nem vonultak a lánggal nem lehetett a városba bemenni se.
De ez a lángvivés is csak felhőfestés. Eccer mutattak egy lassított felvételt, ahol az olimpia helyszínén tüzes nyíllal akarták meggyújtani a lángot... messze mellélőtt a nyilas, de azért a láng mégiscsak meggyulladt valahogyan
Kábé pont annyira menne, mint az orosz ábécé... pedig ez utóbbit jó sokáig tanultam... szégyenszemre még középfokú nyelvvizsgám is van belőle... 1989-ben történt, azóta most írtam le először két szót, azt se az ő betűikkel
De képzeld el, ismerek olyat is, akinek saját kéglije sincs, de most vett valami páncélozott Hummert... részletre... havi 350 000 a törlesztés.... le se írom, miből él a csávó
De ez a lángvivés is csak felhőfestés. Eccer mutattak egy lassított felvételt, ahol az olimpia helyszínén tüzes nyíllal akarták meggyújtani a lángot... messze mellélőtt a nyilas, de azért a láng mégiscsak meggyulladt valahogyan
Ezt a képet már én is láttam valahol... ilyen egy isten barma
Panyimájes, druzjááá?
Beszűkült magyar nyelvtudású ukrán barátaink is ott lesznek... összesen egy szót tudnak, valahogy így hangzik: méééghááálsz....