Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.nyaripalse.hu/index...

A 2008-as évre tervezett rendezvényeink a következőek:

2008. március 30-án Amatőr országos bajnokság
Pontos versenykiírás hamarosan
Pályazár március 25-től
A BSI rendezésében futónapi edzések, melyeken nem használható a pálya motorozásra
Időpontok: április 15. és május 06.
2008. május 11-én szlovák-magyar bajnoki futam
Pontos feltételek és versenykiírás hamarosan
2008. július 18-19 FUTACROSS rendezvény a BSI rendezésében
futni a crosspályán ?
stadionba való a futás
Most hallottam, hogy pályazár lesz, mert FUTNI fognak a crosspályán. Hogy egyeseknek nincs jobb dolguk az életben...ha nekem síneken támad kedvem futkorászni a bojler testemmel, akkor a hétvégén nem járnak a vonatok Debrecentől a Nyugatiig?
Futacross...f@szom...
mert?
Asszem Nyáregyháza ugrott.
pisztos a sok köcsög nem tudj a lelőnoi a vadat a brümmögéstől... vagy en komolyan nem ertem, nem hogy örülnének hogy egy adott helyen motoroznak, nem pedig szanaszét ott a környező erdőkben
nem tom kinek a tulajdona...., de sokat jartunk mi is oda, é elég sokan szoktak hétvégente lenni régebben, csak vmiert ösztől nem tűrik meg már ott sem a motorosokat
Ezek szerint ez nem zárt pálya, magántulajdonban? Na, akkor nem megyek.
sziasztok, vadászokkal vigyázzatok meg rendőrőket is gyorsan kihijvák
háát szerintem jó kis adrenalin,föleg mikor alig mersz lejönni legalábbis én igy voltam vele.
hát én se,keme!
A siratófalmászásra még nem jöttem rá, miért jó, de ami késik, nem múlik. Amúgy tetszik
wow
Ez egy régi bauxitbánya,de van ott pálya szerüség is.
Evadult tájon való gázolás geci nagy siratókkal!
Kicsit holdbéli táj...ez crosspálya, vagy olyan Sóskút-szerű elvadult tájon gázolunk?
meg ilyen is van
ilyesmi
Jogos a 2 pont
96-ban, 97-ben 98-ban, 2000-ben és 2002-ben igen. Azóta nem
Akkor jó,én is most kezdtem.Azért szeretem gántot mertr ott mentem elöször,ott éreztem meg az izét(hosszú i-vel)
Nemrég kezdtem én ezt az egészet, nem voltam még, csak Monoron meg Sóskúton. Érdekel a dolog!
2 hét mulva lenne!peströl sincs olyan közel de megéri Voltál már?
Az is laza 112,2km tőlünk, de nem is ez a fő baj. Most szombaton elvileg kinézek Kakucsra, este esküvő, vasárnap Nyáregyháza. Majd később még szóba jöhet