Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyiért veszek egy másik RMX-et donornak....
ha otthagyod ha nem akkor is fizetni kell!nemértem ezek a gecik hogy jönnek ahoz hogy foglaljanak!?
annyiért otthagyja a motorját
örökre nem vehetik el!kifizeted a büntetést és visszadják!max 3kilo
CSAk itt a környéken tudok. De itt van bőven, hálistennek. És sok a domb, a fa, meg van patak is. Mély mederrel
Nem akarok ezen túl sokat fantáziálni... vannak helyek, ahol meg lehetne fingatni minket. De egyre inkább az a véleményem, hogy nem veszek terepre drága motrot. Ha nagyon akarja, hát vigye ezt a szart. Veszek egy másik occsót
na akkor küldhetnél e-mailre egy két helyet mert én csak olyan helyen jártam amiket már a neten is láttam,videokbol énis odataláltam tehát bárki másis odajut
különben meg minnél többen megyünk annál faszább,több felé tudunk menekülni nö az esély
Dehogy add el. Én se teszek ilyet. Meg kell találni a helyet, amit kevesen ismernek, és még kevesebben tudnak megközelíteni. Jó, ha vannak frankó dombok, fák, patakok....
...na ja
ja lehet azóta várják, hogy visszamenjek oda
Akkor adjam el a motorom?hol használjam
akkor a szívás ha van egy ilyen autó aki áll, hogy megállítson valakit, és mind a 2 irányba(ami menekülő út lenne) ott meg a niva-erőmű kapar a bal hátsó kerekével, mint egy felbőszült bika és várja a menekülőket...
milyen Ámerikai feeling
lehet, hogy miattad!
Ezek szintén kváriak voltak... nemtom mi lehet most az utánpótlással.... de nem is nagyon érdekel. Sör van, oszt kész
Múltkor Nagyberki mellett velünk is próbálkozott, ha jól rémlik valami nisszanos. Úgy tettünk, mint aki megáll.... erre kiszállt a barom. Megfordultunk, kapott némi sarat az arcába, oszt szevaaaa
mostanában rájár a rúd ezekre a dombóvári/szekszárdi bandákra is
JA WOLL
Te naggyából a környéken lax, lehet, hallottad a két csávó történetét, akiket Kiskorpádtól Mosdósig hajtott a Kaposkommandó, még utánuk is lőttek... az árut meg kidobálták a kocsiból a srácok. Annyi cucc volt az út szélén, mint Kolumbiában... na az volt a konkorens gittegylet
hát az a tipikus állj meg vagy leszorítalak az árokba a NIVÁMMAL
februárban voltam egész nap,senki nem volt.még tábla sincs hogy tilos bemenni.egész hátra megyünk ki sem hallatszanak a gépek!milyen balhé volt?
de volt róla valami rémhír... én 2 éve jártam ott és utána voltak pont botrányok...