Nem akarok ezen túl sokat fantáziálni... vannak helyek, ahol meg lehetne fingatni minket. De egyre inkább az a véleményem, hogy nem veszek terepre drága motrot. Ha nagyon akarja, hát vigye ezt a szart. Veszek egy másik occsót
na akkor küldhetnél e-mailre egy két helyet mert én csak olyan helyen jártam amiket már a neten is láttam,videokbol énis odataláltam tehát bárki másis odajut
Dehogy add el. Én se teszek ilyet. Meg kell találni a helyet, amit kevesen ismernek, és még kevesebben tudnak megközelíteni. Jó, ha vannak frankó dombok, fák, patakok....
akkor a szívás ha van egy ilyen autó aki áll, hogy megállítson valakit, és mind a 2 irányba(ami menekülő út lenne) ott meg a niva-erőmű kapar a bal hátsó kerekével, mint egy felbőszült bika és várja a menekülőket...
Múltkor Nagyberki mellett velünk is próbálkozott, ha jól rémlik valami nisszanos. Úgy tettünk, mint aki megáll.... erre kiszállt a barom. Megfordultunk, kapott némi sarat az arcába, oszt szevaaaa
Te naggyából a környéken lax, lehet, hallottad a két csávó történetét, akiket Kiskorpádtól Mosdósig hajtott a Kaposkommandó, még utánuk is lőttek... az árut meg kidobálták a kocsiból a srácok. Annyi cucc volt az út szélén, mint Kolumbiában... na az volt a konkorens gittegylet