Lehet hogy elvan egy kicsit deformálódva a hengerfej nem fekszik fel rendesen nézzétek meg lehet hogy síkba kell húzni vagy a hengert így látatlanba nehéz bármit is mondani , Zozzi a nagy mágus ö jobban vágja, öt kérdezd.
aztán e felvonulás utolsó 300 méternél eldobta a vizet az mtx ott a temető elett kelett mólulni,,öreg mamától kértünk vizet gondolták ezek is jól eljöttek
őszintén szólva multkor most jóvolt 2 hétig aztán haver jött motoros talira,,eltört az ,tc en a rezó alja,,a henegrnél,,aztán hazafele végig nyélem ment vele kb 5 km-t ,,,meghegesztette ismerős utána vissza talira akkor is nyélen 5 km,,motoros talin meg még végigment rá 1 percre rá,,gondolom sokvolt már a motornak nem? nagyon hajtja az Mtx et...már nagyon kinőtte
gondolom ezlehet a fő ok nem kerkyra?
miavélemény gondolom ebben neked több a tapasztalatod az tuti
hello sácok.igaz nem a l egjob hely,,de kérdeznék olyat hogy mtx 125 haveré kéne rá új hengerfejtömítés holnap meglessz,,mert már avgy 3.adszotra lett hengerfejes,,rendeltünk most rendes tömítésszettet,,ilyne hőálló blokk pasztát tegyünk még a tömítés alá a hengerfejhez?ezlenne a kérdésem,,hova érdemes plusszba paszta?,már negin hengerfejes és most jólenne ha faszalenne
Merre lax?
Amúgy Magyarországon minden marha közel van, olyan picire faragták hazánkat. Ez egy ilyen sport, próbálj valakit keresni, aki közel lakik, és beugrik érted pályára menet kisteherrel vagy utánfutóval.
Én pl. egy nem messze lakó haveromnál tartom a motorom, mert onnan lábon 3 km a pálya, ahol gyakorolunk, de Sóskútra, Monorra már kisbusszal, utánfutóval mentünk.
hát egyenesben még egy bolond tud huzni neki
ugratók se vészes csak lassan menj rá utána kicsit gyorsabban!
kanyarnál pedig tuti hogy neked se fog menni mert ezen a pályán fullos homok van a kanyarokban!
homok miatt sodródtam ki
gondolom ezlehet a fő ok nem kerkyra?
miavélemény gondolom ebben neked több a tapasztalatod az tuti
Amúgy Magyarországon minden marha közel van, olyan picire faragták hazánkat. Ez egy ilyen sport, próbálj valakit keresni, aki közel lakik, és beugrik érted pályára menet kisteherrel vagy utánfutóval.
Én pl. egy nem messze lakó haveromnál tartom a motorom, mert onnan lábon 3 km a pálya, ahol gyakorolunk, de Sóskútra, Monorra már kisbusszal, utánfutóval mentünk.
de jöhet vmi elhanyagolt crosspálya stb csak sok mandiner legyen
http://motocross.vasarhely.hu/...
tanulni kanyarodni !
télleg tudnom kéne!
nyáregyházi pályán nincs mosódeszka...
amugy én se tudok menni mosódeszkán...
ugratók se vészes csak lassan menj rá utána kicsit gyorsabban!
kanyarnál pedig tuti hogy neked se fog menni
homok miatt sodródtam ki
de gondolom ott egykeréken