Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet hogy elvan egy kicsit deformálódva a hengerfej nem fekszik fel rendesen nézzétek meg lehet hogy síkba kell húzni vagy a hengert így látatlanba nehéz bármit is mondani , Zozzi a nagy mágus ö jobban vágja, öt kérdezd.
Nem a homok miatt ,hanem mert nem huztad a gázt
Szerintem szapannal
Azé nemeny olyan meszire aTaksonyi pályán is van mandiner rendessen
Én meg az összes ugratot átugrottam tegnap!
aztán e felvonulás utolsó 300 méternél eldobta a vizet az mtx ott a temető elett kelett mólulni,,öreg mamától kértünk vizet gondolták ezek is jól eljöttek
őszintén szólva multkor most jóvolt 2 hétig aztán haver jött motoros talira,,eltört az ,tc en a rezó alja,,a henegrnél,,aztán hazafele végig nyélem ment vele kb 5 km-t ,,,meghegesztette ismerős utána vissza talira akkor is nyélen 5 km,,motoros talin meg még végigment rá 1 percre rá,,gondolom sokvolt már a motornak nem? nagyon hajtja az Mtx et...már nagyon kinőtte
gondolom ezlehet a fő ok nem kerkyra?
miavélemény gondolom ebben neked több a tapasztalatod az tuti
Annak valamim oka van hogyha már 3x hengerfejes lett.
hello sácok.igaz nem a l egjob hely,,de kérdeznék olyat hogy mtx 125 haveré kéne rá új hengerfejtömítés holnap meglessz,,mert már avgy 3.adszotra lett hengerfejes,,rendeltünk most rendes tömítésszettet,,ilyne hőálló blokk pasztát tegyünk még a tömítés alá a hengerfejhez?ezlenne a kérdésem,,hova érdemes plusszba paszta?,már negin hengerfejes és most jólenne ha faszalenne
na mivan ,
haliho
Kóka az egyik legnehezebb pálya az összes közül. Tele nagy ugrókkal és mukodik
Merre lax?
Amúgy Magyarországon minden marha közel van, olyan picire faragták hazánkat. Ez egy ilyen sport, próbálj valakit keresni, aki közel lakik, és beugrik érted pályára menet kisteherrel vagy utánfutóval.
Én pl. egy nem messze lakó haveromnál tartom a motorom, mert onnan lábon 3 km a pálya, ahol gyakorolunk, de Sóskútra, Monorra már kisbusszal, utánfutóval mentünk.
Ha bécsig elautóznánk egy főtengelyért, akkor egom nem jelentene gondot, amúgy meg majd meglátjuk melyik jön ki olcsóbbra
de Kóka az messze van de igaz hogy nyáregyházától közelebb van de akkoris!
de jöhet vmi elhanyagolt crosspálya stb csak sok mandiner legyen
Hozzád talán Kóka van legközelebb, ha ugyan él még az a pálya...
http://motocross.vasarhely.hu/...
na Srácok! ismeritek olyan crosspályát ahol tele vannak a mandínerekkel ? Heves-Borsod megyében lenne...
tanulni kanyarodni !
télleg tudnom kéne!
Az pl. megy...igaz, kicsit lassan, de megy. Mert az a pálya, ahol gyakorolni szoktunk jóformán végig mosódeszka-szerű, kivéve ahol süppedő homokos
hallod!
nyáregyházi pályán nincs mosódeszka...
amugy én se tudok menni mosódeszkán...
hát egyenesben még egy bolond tud huzni neki
ugratók se vészes csak lassan menj rá utána kicsit gyorsabban!
kanyarnál pedig tuti hogy neked se fog menni mert ezen a pályán fullos homok van a kanyarokban!
homok miatt sodródtam ki
csak a mosódeszka?

de gondolom ott egykeréken
Persze, nem is úgy értettem. Nekem pl. a kanyarokon kívül az egyenesek és az ugratók nem mennek
na megyek szögelni
elküldöm postagalambbal
Oks, majd mondod mennyi előleg kell, ha meg tudunk egyezni, meg ezért természetesen már személyesen mennénk