Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

125-ösre de csere nem érdekel kp-ért adom csak új mocit akarok 450-es kxf-et
Mire akarják cserélni?
Szia!az UNIX autosboltban lehet kapni MOTIP láncsprayt probáld ki kb 1100 ft nagyon jó
Ma kétszer hívtak a motorom miatt , de cserélni akarnak nekem az nem jó
Ilyen eseményen voltam hétvégén Miszlán.
Csö emberek
Szerintem az közel gyári érték, de lehet, hogy tévedet
Holnap megyek motort nézni, majd szorítsatok, ha elhozzuk, akkor a KTM eladó lesz
CASTROL láncsprayt probáld
Üdv. Mindenkinek!

Tanácsot kérnék, lánc ápolással kapcsolatban.
Eddig a Putoline nevezetű (sárga kupakos) Spray-t használtam, de nem tudom, hogy kinek mi a tapasztalata, de utálom, hogy tiszta ragacs lesz a motor hátulja, (lánckerék, felni, még a gumi széle is) érdemes váltani másik Spray-re? Vagy mind ilyen? Persze ha a láncnak ez a legjobb, akkor hajlandó vagyok lenyelni ezt a békát, de ha van jobb és még nem is fröcsköl így, akkor ...olyanra váltanék. Minden motorozás után le kell kezelni a láncot? Köszi a segítséget!
Hi, szerintetek a 12 bar az jó kompresszió melegen és csontra huzott gázzal?
Sziasztok tudnátok nekem segíteni abban, hogy Red Bull-os sisakot szeretnék venni, de nem találok egy oldalt sem.! Segítsetek! Vagy ahol shoei vagy hasonló bukokat találok... Elöre is köszi a segítséget
Köszönöm a segítségeteket! Már kb vagy 5 lityi-t ki is jártam vele viszonylag lájtosan. 1:20-ba Husquarna XP-s olajjal. A motorozás végén azért már meg meg küldtem de csak össze vissza dadrizott mert televerte magát olajjal de aztán életre kelt.
Én is tengap raktam össze az RMX-em 67.00 volt a hengerem tehát B dugot adtam a testének ja ez is nicasilos ugyan az mint az RM remélem minden okés lesz ja és 1:30-as keverék MOTOREX-el
nagyon szépen köszönöm
http://www.servicehonda.com/

tessék az az ő oldaluk
Nem kell. Ha nagyon óvatos akarsz lenni, az első tank benzint kicsit lájtosabban motorozd ki belőle, aztán küldjed neki amit bír.
Hello!Valaki nem tud nekem belinkelni 1 oldalt ahol cr500xról van szó amit amerikában gyártanak?vmi series honda a neve asszem de nem találom seholse
Sziaasztok!

Újból a segítségeteket szeretném kérni, most cseréltem dugót gyűrűt az rm 250-esembe a hengerje nikaszilos. Szerintetek mennyit kell járatni vagy kell e egyáltalán?
Reggelt...

Milyen is?

Arany?