Tanácsot kérnék, lánc ápolással kapcsolatban.
Eddig a Putoline nevezetű (sárga kupakos) Spray-t használtam, de nem tudom, hogy kinek mi a tapasztalata, de utálom, hogy tiszta ragacs lesz a motor hátulja, (lánckerék, felni, még a gumi széle is) érdemes váltani másik Spray-re? Vagy mind ilyen? Persze ha a láncnak ez a legjobb, akkor hajlandó vagyok lenyelni ezt a békát, de ha van jobb és még nem is fröcsköl így, akkor ...olyanra váltanék. Minden motorozás után le kell kezelni a láncot? Köszi a segítséget!
Sziasztok tudnátok nekem segíteni abban, hogy Red Bull-os sisakot szeretnék venni, de nem találok egy oldalt sem.! Segítsetek! Vagy ahol shoei vagy hasonló bukokat találok... Elöre is köszi a segítséget
Köszönöm a segítségeteket! Már kb vagy 5 lityi-t ki is jártam vele viszonylag lájtosan. 1:20-ba Husquarna XP-s olajjal. A motorozás végén azért már meg meg küldtem de csak össze vissza dadrizott mert televerte magát olajjal de aztán életre kelt.
Én is tengap raktam össze az RMX-em 67.00 volt a hengerem tehát B dugot adtam a testének ja ez is nicasilos ugyan az mint az RM remélem minden okés lesz ja és 1:30-as keverék MOTOREX-el
Újból a segítségeteket szeretném kérni, most cseréltem dugót gyűrűt az rm 250-esembe a hengerje nikaszilos. Szerintetek mennyit kell járatni vagy kell e egyáltalán?
Holnap megyek motort nézni, majd szorítsatok, ha elhozzuk, akkor a KTM eladó lesz
Tanácsot kérnék, lánc ápolással kapcsolatban.
Eddig a Putoline nevezetű (sárga kupakos) Spray-t használtam, de nem tudom, hogy kinek mi a tapasztalata, de utálom, hogy tiszta ragacs lesz a motor hátulja, (lánckerék, felni, még a gumi széle is) érdemes váltani másik Spray-re? Vagy mind ilyen? Persze ha a láncnak ez a legjobb, akkor hajlandó vagyok lenyelni ezt a békát, de ha van jobb és még nem is fröcsköl így, akkor ...olyanra váltanék. Minden motorozás után le kell kezelni a láncot?
tessék az az ő oldaluk
Újból a segítségeteket szeretném kérni, most cseréltem dugót gyűrűt az rm 250-esembe a hengerje nikaszilos. Szerintetek mennyit kell járatni vagy kell e egyáltalán?
Milyen is?
Arany?