Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csináltass. Vékony lemezt meghajtani, lyuggatni. Egyre figyelj: barom ismerősöm úgy tette fel a lemezt, hogy belefúrt a bölcsőváz csöveibe, abba menetet fúrt, majd felcsavarozta. Klasszul meggyengítette a vázat, pár ugratás után eltört.
Valamint a kartervédő remekül gyűjti a koszt, eltakarja az olajfolyást, fogalmad se lesz, mi és honnan csöpög, valamint nem férsz hozzá az olajleeresztőcsavarhoz, míg le nem szeded.

Amúgy jó.
Ott 24ezer forint, én olcsóbbra gondoltam
Nemrég láttam műanyagból a neten...
Talán a www.parilla.hu -n?
Most jutott eszembe, hogy a szomszédunk lakatos, elég ügyes is majd valamikor átgurulok hozzá motorral, biztos kitalálunk valami okosságot...ezek milyen anyagból szoktak lenni? Gondolom alumínium, nekem kéne valami köztes megoldás, ami nem rozsdásodik
Most értem haza a siófoki F1-futamról
Honnan tudnék Se kereskedő nem vagyok se lakatos...
Aha
zsír a bukód. Everts replika?
Tudom...már rájöttem Az üzenőfalra már r betűvel írtam, de inkább azt mondd meg, hogy tudsz-e szerválni
A kartel az a Gengszter Zoltán előadóművész zenekara. Ami meg a motoron/ban van és védőt akarsz elé tenni az a karter!
2ütemű motorra tud valaki nekem kartelvédőt? Előre is köszi
Vacakoltok itt a méretekkel, mint egy hisztis tinilány

Valakinek nem kellenek bonott Honda CR 125 alkatrészei? Évjáratot nem mondok, úgyis mindenki összehazudik mindenfélét, szegény tulajok meg kutatják az alkatrészt 92-eshez, mert annyit hazudtak nekik eladáskor , közben meg jó, ha nyolcvanvalahanyas a motor.
Nem olyan nagyám az
annyira azért nem nagy
az az ezüst fox nem húzza a nyakad?
Hellosztok!
megjött az "új"bukóm
Vedd meg az enyémet, pont eladó. Jól jársz vele.
http://www.kepesmotor.hu/honda...

Bőgetni azért ne bőgesd, mert folyamatosan változó fordulatra (crosspályára) vannak tervezve, ha kihúzatod sokáig, elszegényedik a keverék (sok levegő és kevés benzin+OLAJ), és rossz lesz a kenése, megragad a dugó.
mert nem fog tetszeni a lakosoknak
lakosoknak nem tetszik -- hívják a rendőrőket -- itt vannak a rendőrők a motorosok miatt akkor utáljuk őket
Miért ne bőgessem? Felfigyelnek rá?
Volt egy derbi vázas derbi elemes 125ccm mz-m most szeretnék venni 350e körül valami használt 125ccm cross-t pl. honda cr, yamaha yz, kawa kx, suzuki rm
Az még megúszható, én is lábon megyek a pályáig. Csak vigyázni kell, hogy ne bőgesd maxi gázon hosszasan.
Milyen motorod van?
Ott van tőlünk 2km-re a pálya. Még szép hogy nem viszem hanem megyek vele odáig
Zárt pályára nem kell. Az, hogy te a zárt pályán (terep vagy aszfalt) mivel körözgetsz, pl. a Hungaroringen crossmotorral, vagy Monoron gokarttal, mindegy, jogsi nem kell.
Gondolom a motort a pályára TERMÉSZETESEN trélerrel, utánfutóval, vagy platón, esetleg kisbuszba zárva viszed el