Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Valaki tunda nekem egy netcímet adni ahonnan lehet crossmotorokba alkatrészeket rendelni?Előre is köszi a segítséget!
délután, este feléig.
Na bejáródott a Gas Gas
Már itthon vagyok. Amúgy 25-26 körül jövünk haza
nagyon helyes

mikor leszel megint?
Na lassan lejár a munkaidöm, még 15 perc azt húzok haza készülődöm a holnapi nagy útra.
mehetsz ahogy szoktál, én szigorúan 125-tel megyek a pályán minden szabályt betartok mindig törvény tisztelő állampolgár vagyok.
Végülis igazad van majd meglátom.
Ok de akkor mit vegyek tele a tököm az állandó apró hibákkal. Tegnap a katalizátort kellett kivágatnom a Totóval az autóból ,mert összetört benne és mondta a szerelő srác hogy vetessem ki, mert ha jobban összetörik belül eltudja dugitani a rendszert és nem fog beindulni.
Értem!
meg rendes méretű auto...nem bevásárlókocsi
inkább.
19pd moci nem rossz, és 6gang....legalább autópályán is mehetsz ahogy szoktál, és nem forogja szét magát.

meg néééémet
nem a tiedre gondoltam...úgy általában
Akkor beszélj rá egy superb -re .az sem jó? 1.9 pdtdi 132 paci 6 Sebbeség
Olcsóbb? Rinyoka drágább mint ódika meg újabb is lenne.
na mán kérdeztem de Kazincbarcikán lessz EC ob?
vagy ott a környéken valahol?
Oké köszike a választ.
hát ja,erröl lemaradt a berugó.már jártam úgy hogy nyomtam a gombot és semmi szerencsére itthon a kapu elött
Ebben az esetben nem hinném...mondjuk szivem szerint DRZ-ből is a berúgósat venném, de azok már annyira öregek (talán 2001-ig gyártották ) hogy a hazai "karbantartási" szokásokat ismerve nem mernék belevágni
azért köszi
annyiért nem rossz,de 2003 lehet jobb állapotban mint a 2005ös!nem?
Csak 4hónapig volt meg, mert másra kellett a pénz akkoriban, 4hónap alatt meg nem lehet a tartósságról beszélni
Nekünk a 80as lovas volt, de szerintem nagyon jól ment, azt mondta apám, hogy már nem emlékszik rá, de ő általában ilyen 120-140 között közlekedett vele és nem forogta agyon magát, meg nagyon jól fogyasztott... asszem ilyen 4,7 körül el lehetett vele közlekedni, ha nem nagyon nyomta neki az ember. Tavaly mikor nyaralni voltunk, akkor a másik családnak is megane limuzin volt és nagyon faszán ment...mi az x-traillel voltunk ami ugye azért mégiscsak 140ló, mondjuk van vagy 2tonna, de nagyon szépen tartotta velünk a tempót, talán még jobba is ment, mint a nissan