Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Példa erre Attila, 13 éves papa 450-es kawájával tolja elég brutálisan
Nekem bevált kezdőmotornak a 125, mondjuk előtte egy évet lehúztam 50es rxxel
Nem tudom szerintem jobb a nagyobbal kezdeni a kicsivel nagyon tudni kell, hogy jól is menjél vele. Ha valaki nagyon béna, akkor a 25 is sok neki. De ha már látott motort akkor 250 nem lehet gond
fasztnem..csak kell hozzá egy kis ész..
250-essel meg az életben nem fog megtanulni rendesen menni...
cr500-at kezdésnek abban nincs power!
Ezért nem ajánlom én senkinek kezdésnek a 125-ös mocit.
Azért ne mondd már hogy ugyanaz a terhelés amikor egy enduronak odahúzol és szépen egyenletesen megindul meg mikor egy 2T krossznak húzol egy ugyanolyat és először nem történik semmi aztán mikor átfordul a kipufogóvezérlés egyszercsak elindul, az ember meg nem győz kapaszkodni bele mint egy kullancs hogy le ne maradjon...
Csö
Anno én is szimszonos rigás korszakban estem legtöbbet .Azóta hálaistennek elég ritkán ,csak el ne kiabáljam. Ja az első kawámmal egykerekezni gyakoroltam azzal én is vágtam magam hanyatt . Hol máshol mint a betonon.
csá
3 jelentkező volt, de csak cserélni akartak 125-re az nekem nem igazán kell. Nincs pénzük az embereknek én azt látom. Szaré húgyért meg nem adom oda , inkább megmarad jó lesz a gyereknek ha nem megy el.
Én estem már le motorról - nem is egyszer...igaz, ilyenkor mindig kb. 50°-os szögben emelkedett alattunk a talaj ...bár asszem egy feleilyen erős motorral is ugyanígy jártam volna
Erre van jogsi
Még nem holnap este indulok Görögbe 3 hétre . Ne sajnáljatok Majd fotózok sok sok motort az asszony legnagyobb örömére
nem baj akkoris jól jött ki
hali
megvolt a nyaralás?
Hali
motorod elment már?
Sziasztok csajok . Mi újság erre ? éled a forum? mostanában elég halott
ja
de magamban a köbcentire gondoltam hogy kicsi
ez kis oltás
vagyis nem az hogy gas gas...hanem miért nem ec 300 at?
TS-R után menntem egy CR-el hát nah...azért CR dominált
akkor miért gasgas-t vettél?
mindig ez a lebasz a hátáról,meg hanyattbasz szöveg...
én egyszer sem estem hátra semmilyen motorral...csak egy dt80 al egykerék közben...de akkor is talpra érkeztem