Egy utólsó hozzászólás erejéig, volt nálunk is 1.4 b astra! Én is úgy voltam vele mint,te! Az tényleg fos! Nem mertem elmenni vele hosszú útra,mert féltem, hogy előzésnél szarba hagy olyan....
Sajnos olyan hülye voltam,hogy oda adtam unokatesómnak és megröptette Más képet még nem raktam fel. A kormány ráhalylott a tankra ,kicsit felhajtottuk,hogy haza tudjam tolni!4 Volt ilyen állapotban is:
Na igen, csak az 1990-es Renault dízelem is 4,5-5 liter között evett.
Hol itt a fejlődés?
Egyébként nagyon jók azok az Isuzu motorok. Jól tették opelék, hogy megvették.
Nekem a céges autóm 1.6-os Astra G, 2007-es, elvileg 103 lóerős, de GYŰLÖLÖM, esküszöm a Twingóval sportosabban lehet menni. 3000 alatt tök mindegy, hogy nyomom, rugdosom, vagy elengedem a gázpedált, ugyanazt a gyorsulást produkálja az Astra.
Az tény,mindeggyikkel van gond! De a franciákkal mégtöbb! Én így látom.Bele szaladhatsz egy németből behozott millió kilóméteresbe amibe csak 80 van (óra szerint )azzal is lehet gond!
Most 2001-s astra g kombink van! Isuzu motoros.110 ezerrel vettük most 3 év után van bent 177 ezer semmi gond! Városban 5-5.3 körül eszik attól függ kimegy vele ,hosszú távon 4.5-4.6! 130-nál 3000 fordulata van ,szinte alapjáraton megy
Igen, nekem csak az a bajom, hogy ha valaki meglát egy rommá vert francia autót, egyből legyint, hogy mert szar francia, ha meg ugyanez van németbe, akkor "biztos rosszul bántak szegénnyel"
...nem akarok ünneprontó lenni, de az Opel egyetlen használható dízel motorja az Isuzu-tól jött...
A németek marhára nem tudnak dízelt, vagy automata váltót csinálni, kivéve a prémium kategóriát.
Egy francia dízel ezerszer csendesebb, és kevesebbet eszik. Szerintem (is)
Van ilyen is! Ez nem vitás! Van hulladék a az összes márkánál,kilehet fogni! A családban volt zsír új 1.9 dci nem egész 2 év alatt 2x adagoló hibás! Zsír új 1.2 benzines clio 2.5 év alatt lett használva 14500 km! Csak ! A garázsban állt ,rohadt a sárhányó,recsegett ropogott a váltoja...stb.
Ehhez annyit, hogy volt:
-renault 19 1.9 D-m, 250ezer km-rel vettem, 340ezerrel adtam el, csak tankoltam bele
-renault 19 1.4 benzines, 75ezer km-rel vettem, 140ezerrel adtam el, egyszer le kellett cserélni a lengéscsillapítókat, ennyi
Van:
-Renault Twingo-m, 33ezerrel vettem, 115ezer van benne, az egyik elektromos ablakemelőben eltört valami, azt meg kellett ragasztani.
Na?
30km/óra sebességnél a fogyasztásod pl. 5 liter.
Tehát egy tankkal, ami X liter, el tudsz csorogni X/5-ször 60 percet.