Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok, de /év mennyi? mész 50ezret? mert akkor ok, addig szerintem nem.
meg nem audi, semmilyen téren, arra készülj fel, cserébe olcsóbb.
Mesélj még róla többet . PL mit bir tartósan pályán mennyit forog a motor 150nél ?ilyenek érdekelnének.
Jövöre egy kicsivel hosszabb útra mennénk oda azért jobb lenne a dizel
700 - 2005-ös, rendszámos.
Meg kérdeztem, de nem nagyon van, viszont ha sima dizel helyett akarsz egy td motort rakni akkor a váltód nem fogja bírni.
Nekünk volt 1,5 dci megane limuzinunk, szerintem abszolút semmi gond nem volt vele, elég jól is ment az 1,5höz képest, talán annyi, hogy kényelmesebb lehetett volna
tudod, hogy mivel járok....meg mikre esküszöm...elfogult vagyok.

...de a4 után előbb utóbb csalódás lesz a megane II.
amúgy nem rossz gép, 19dci megy is, 6seb, jól fogyaszt. de sok apró fassága van.

meg minek neked diesel? mennyit mész /év ?
me asszonyok alig járnak a kocsival
mennyi az a mocskosul olcsó?550ért tudok drz-t rendszámosat
Akkor 1.6 benyást sem? Volt már pár franciázó autóm meg most is van még egy otthon asszonyé nagyon soha semmi bajuk nem volt.
Gabi megkérdezted a transporter motort?
biztos vagy ebben?
volt olyan a cégben....19dci....boldogabbak voltunk mikor elment, mint mikor megjött.
Első körön valami 2T endurot szeretnék 200, 250...de ha beesik valami mocskosul olcsón akkor lehet belőle bármi vagy akármi is...B terv: DRZ-E, olyat ajánlottak többet is (szintén potya vétel kategória)...
franciát ne!mondtam
Állandóan szopat az audi, most is indulás elött kezd behalni a gyári imobilájzer . Remélem mig haza érünk addig nem hall meg teljesen.
nem jó valamiért
Ja ja megane limuzin, 1.5 dci 100 paci 2005-6-os
danke
pösti gyerök vagyok és 17-ker Rákoshegyi lakos
nebazz...rönó? vagy mi?
Dév honnan van a kép
kornélnak leeset a tanksapkája és kifojt a benya am kipuffra
cross lesz az utód? vagy megint valami többcélú mocc?
Az a baj hogy most találtam egy hete, és 2hét a szállítás nem fért volna bele az időbe holnap indulunk.De lehet jegelem majd miután haza jöttünk, mert lehet lecserélem a négy karikát egy pina jeles dízelre.