Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én valsz. maradok az enduroknál, de abból csak keményet
hali milyen pálya van némediben?
Valamennyire át lehet azért tekergetni hogy nebasszon le egyből a hátáról, de akkor se lesz olyan mint egy enduro...
Elindulni meg úgy-ahogy gyorsítani tudtam, de kb. ennyi volt az összes sikerélményem...
Én se azért mondtam hogy jobb mert másmilyen színű...egy 2002-es piroska ha faszányosan be van állítva valszeg ugyanúgy letépte volna a fejemet és a nyakamba szarik
Délelőtt, vagy délután mentek? Mert délután kartervédőgyártás lesz
Akár...ruhát hozzál azért.
Ha mennék motor nélkül mennék, csak nézelődni
Ha akarod, megcsinálom a motoros rutinpályát neked krosszmotorral. Úgy már elhiszed, hogy lehet vele nyugisan is menni?

Amúgy a motorommal ment egy teljes kört a pályán Borsó is, sőt, a feleségem is gurult már vele finoman picit. Nem kobra ez, hogy pattogjon önállóan...
Szerintem egy próbát megér, ráadásul ez egy magántulajdonú terület, én jóba vagyok a tulajokkal, ezért tudok odamenni, egyébként puskával kergetnének el, úgyhogy akkor gyertek, mikor ott vagyunk mi is...
Földúton én se szívesen megyek crossmotorral.
Ez kicsit olyan, mintha azt mondanánk: Melyikkel jobb menni, csónakkal, vagy vonattal?
Szóval, akkor egy crossmotor nem tud barátságos lenni, ha én azt szeretném? Az endurokkal lehet menni nyugisan is úgy vettem észre
nem tudtál menni vele?
hogy érted?
nem tudtál elindulni vele meg váltani se?
Szerintem ne bonyolódj bele abba, hogy mennyire faszább a KTM, mert egy szóval se mondtam, hogy egyik jobb-e vagy nem, mint a másik.
Maradjunk abba, hogy jól van összerakva a gépem, és szívesen melléteszem akármelyik 18 éves labanc krosszmotornak
Én nagyon nem tudtam menni vele...még földúton se, nemhogy pályán...
Még meglátom mi lesz, de köszönöm a meghívást...pénteken gyártjuk a kartervédőt, meg ugye alsónémedi 130 kilóméter...ilyenkor lenne jó egy haver, akivel lehetne felezni az út költségét
Úgy azért könnyebb mgcsinálni a tutit ha ott van a gyári táblázat hogy mit hova állítsál
Nomeg a két motor gyártása között eltelt tizenpár évet sem malmozással töltötték a fejlesztőmérnökök narancséknál...
GD, enduro után nem szar...lehet, hogy neked az, én annyit mondanék: MÁS.
"még nem mentem crossmotorral, nem is tudom milyen lehet" Enduro után: szar

"fatert megfűztem, hogy eljöjjön velem motorozni" Én faterom 1x próbált meg menni egy kört az EXC-mel a kertben, de már az első kanyarban majdnem felborult mert nem ért le róla a lába ...a 625-el már meg se próbálkozott
alsónémedi
némedi=alsónémedi?
MSN este... Hozzánk közel.
béle meg enyémre nem azt mondta hogy haladós..hanem hogy motorozhatatlan
Az én gépemet haverral raktuk össze, kb. 2 hónap alatt. Azt nem tudom, hogy menniyt ad le, de igen fürge, ha elszabadul a pokol
Hát ...a 625-re még a Béla is azt mondta hogy haladós...vagy kérdezd meg a Perepatkót