Én se azért mondtam hogy jobb mert másmilyen színű...egy 2002-es piroska ha faszányosan be van állítva valszeg ugyanúgy letépte volna a fejemet és a nyakamba szarik
Szerintem egy próbát megér, ráadásul ez egy magántulajdonú terület, én jóba vagyok a tulajokkal, ezért tudok odamenni, egyébként puskával kergetnének el, úgyhogy akkor gyertek, mikor ott vagyunk mi is...
Szerintem ne bonyolódj bele abba, hogy mennyire faszább a KTM, mert egy szóval se mondtam, hogy egyik jobb-e vagy nem, mint a másik.
Maradjunk abba, hogy jól van összerakva a gépem, és szívesen melléteszem akármelyik 18 éves labanc krosszmotornak
Még meglátom mi lesz, de köszönöm a meghívást...pénteken gyártjuk a kartervédőt, meg ugye alsónémedi 130 kilóméter...ilyenkor lenne jó egy haver, akivel lehetne felezni az út költségét
Úgy azért könnyebb mgcsinálni a tutit ha ott van a gyári táblázat hogy mit hova állítsál
Nomeg a két motor gyártása között eltelt tizenpár évet sem malmozással töltötték a fejlesztőmérnökök narancséknál...
"még nem mentem crossmotorral, nem is tudom milyen lehet" Enduro után: szar
"fatert megfűztem, hogy eljöjjön velem motorozni" Én faterom 1x próbált meg menni egy kört az EXC-mel a kertben, de már az első kanyarban majdnem felborult mert nem ért le róla a lába ...a 625-el már meg se próbálkozott
Amúgy a motorommal ment egy teljes kört a pályán Borsó is, sőt, a feleségem is gurult már vele finoman picit. Nem kobra ez, hogy pattogjon önállóan...
Ez kicsit olyan, mintha azt mondanánk: Melyikkel jobb menni, csónakkal, vagy vonattal?
hogy érted?
nem tudtál elindulni vele meg váltani se?
Maradjunk abba, hogy jól van összerakva a gépem, és szívesen melléteszem akármelyik 18 éves labanc krosszmotornak
Nomeg a két motor gyártása között eltelt tizenpár évet sem malmozással töltötték a fejlesztőmérnökök narancséknál...
"fatert megfűztem, hogy eljöjjön velem motorozni" Én faterom 1x próbált meg menni egy kört az EXC-mel a kertben, de már az első kanyarban majdnem felborult mert nem ért le róla a lába