Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóéjt...
Lassan én is pattanok, mert különben leesek a pályán a vasról, és ha valami eltörik vagy elhajlik, honnan a csudából szerzek pótalkatrészt?
nah aszem én is lépek helotok!
jó éjt!
Lehet... na asszem elmegyek pihenni kissé, mert olyan 5 óra múlva felkel a legkisebb fiam... szewasztok
röhögni fogsz, de van még egy fél...
Az azért komolyabb, mint a léxűrő olajozás
keme a CR maffia
Aztán ha jól körülnézel, lehet van még egy negyedik is szétszórva?
tiszta benzint?!
én azért tankolok tisztát mert különolajozású a Terminátor 4 Rettenet (T4R=TS-R)
elbánni?
A 90-esnek SEMMI baja, holnap meg is rángatom Bugyin a szarvát,
a 95-ösbe egy forró napon tiszta benzint tankoltam, én hülye, először és utoljára fordult elő
a harmadik meg egy, a két dátum közötti gép, már csak a hengert kell a blokkra tenni, karbit rá, idomokat, és menne is...ha lenne rá időm. Bár minek nekem..max. eladom.
dugó törés, hajtókar csere
Nyilván...tudod, ki fogja kibírni, hogy ne vagánykodjon itt a világ legfurcsább supermoto-jával
Majd a tesztidőszakot fényképezzük-filmezzük haverral.
Az szép... és hogy lehet hárommal elbánni egyszerre... még kettő is sok
kallódik nálam egy félig összerakott CR125-ös, ha lenne időm összerakni, meg újracsapágyazni a 95-öst, három CR-em lenne itthon
...szerintetek mennyiért lehet valami értelmes crowa-készletet szerezni?
Köszi, semmi komoly, ilyet akár focizás közben is össze lehet szedni... node nálad motorállatnak mifene a baja?
Majd ha kész lessz csinálj róla vidit meg azért 1 képpel tisztelj meg bennünket

jobbulást!
ha ez vígasztal nekem sincs motorom! vagyis van de 3 helyen (nálunk, szerelő, pest vagy kertváros)
Két hete kiment a bokám, még mindíg olyan görögdinnye méret. Sajna még legalább egy hét helybenjárás
Megvan, itt van a sufnimban, jövő héten elviszem a nyers lánckereket esztergályoshoz.
Most nem sürgős a dolog, mert azzal járok krosszozni, amibe bele akartam tenni, de azért nagyon kipróbálnám már, mit tud egy 125-ös krossz aszfalton...
semmi gond!
holnap motorkázás?
Szewa rokker! Bocs a késői üdvözlésért, de kidobott a mobilnet....
hello
sm szett megvan már?
Melyikhez?
Az újabbat megsütöttem, a 90-est meg végülis NEM adom el
oh gart a CR edhez!