Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Volánbuszosok nevében kikérem magamnak
enyémet is egy Volánbuszos húzta újra
Nemigen lehet festeni. Most már marad a Volánbusz-ülés kellemesen kakabarna árnyalata
(Mellesleg Kecskeméten egy srác 4-5000 körül újrahúzza szivacspótlással együtt, és TE választod ki a színét)
üdvözletem
Én lehet, megpróbálnám a fekete Bagarolt
nah akkor hittérítőre nem ittam magamat

én is láttam apróban akkor ezek szerint mégis megtartod?
miben fog változni?
nem úgy volt hogy eladod a motorodat?
mintha láttam volna hírdetésbe
arra nincs valami ötletetek,hogy az üléshuzatom mive fessem át? mivel anno mikor szétszakadt, nem vettem ujat mert egy öregkárpitos áthuzta egy 1000ért,minden franko szép munka csak sajna nem fekete hanem ilyen sötét barna aztán most pedig meg fog változni kicsit külsöleg a gépállat,és az uj külsövel nem fog jol mutatni brna üléshuzat,ujat meg nincs kedvem venni 10ropiért mikor ezen semmi szakadát
aha, oda küldtem én is, csak mivel láttak rajta vmi sérülés nyomot, azt mondták hogy szét volt már vágva..
és így nem vállalnak rá garanciát és nem vállalták
yamaha fehér foglalkozik ilyennel nem?
estét! van ahol csinálják ugy is ha felküldöd postán.... már ha nincs más megoldás
én is felküldtem az enyémet, az már más kérdés hogy nem csinálták meg
köszi...de az nekem messze van csak azért kérdezem,hogy ugy általában mennyi(tudom helyfüggö) de nagyrész 20alatt van mindenhol....
Gyálon egy jóember 15ezerért megcsinálja, szimmeringek cseréjével, olajjal, gázzal.
kép a csizmáról:
Üdv az uraknak!

Eladó lenne egy cross csizma...ha esetleg érdekel valakit.
FORMA TERRAIN (fekete) kb: 5-6 alkalommal használt, teljesen újszerű. 45-ös méretben. (Új ára: 34.000Ft)
18.000Ft-ért.
Érdeklődni: blackedition@freemail.hu
szeva...a hátsó gátló felujitása miböl áll?és kb mennyiért szokták végrehajtani?
Estét... valami új típusú gépek szállnak le Ferihegyen?
'Stét repülőember
Benneteket nem érdekel a jövő szombati racing? Nagyobbrészt krosszpályán lesz a menés...
Jó estét emberek.
jah akkor eggyértelmű
miért jó az neked ha földhöz basz?
vegyél rá egy kipuffrendszert...
Muszáj lesz nekik, ez egy utcai motor, 2 év garanciával!
pfúúúúúú ne is mondd akkor tényleg örülhet ha gariba kicserélik neki....
Az biztos hogy nem olcsó, főleg hogy csúszókuplung van benne...