Amatőr "endurokrossz", 1 órás futam.
Leginkább a krosszpályán megy a nyomvonal, egy kb. 50 m-es egynyomos rész van a pálya mellett egy árokban + egy kb. 3-400 m a szomszédos mezőn, fák között...direkt úgy van kitalálva hogy az ilyen balfasz amatőrök mint én is végig tudjanak menni rajta Viszont a krosszrész meg lesz túrva, úgyhogy azt szerintem élveznéd
Tetszik persze, nem is nagyon nézegettem az évjáratát a vételnél, inkább arra figyeltem, hogy motor - váltó - futómű rendben legyen. Most a szerelőm ügyködik rajta - van pár apróság vele- de ha visszajön rakok fel képet róla.
szevasztok!
93 as KDX 250 R, rendszámos versenyenduró eladó. Kx rendszerrel, Pazzaz kormánnyal, terep és utcai gumikkal is, kitünő műszaki állapot, első lámpa kell rá, hamarosan lesz. . . . Műszaki 2010ig, rendezett papírok! Ár 400 000 ha valakit érdekel Írjon!
Föld hívja ImI-t, ImI jelentkezz!
Küldtem tegnap képeket a gumikról, válaszolj légyszi hogy kellenek-e mert akkor ma leszerelem őket (legközelebb nem tudom mikor lesz rá időm)!
Leginkább a krosszpályán megy a nyomvonal, egy kb. 50 m-es egynyomos rész van a pálya mellett egy árokban + egy kb. 3-400 m a szomszédos mezőn, fák között...direkt úgy van kitalálva hogy az ilyen balfasz amatőrök mint én is végig tudjanak menni rajta