Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amatőr "endurokrossz", 1 órás futam.
Leginkább a krosszpályán megy a nyomvonal, egy kb. 50 m-es egynyomos rész van a pálya mellett egy árokban + egy kb. 3-400 m a szomszédos mezőn, fák között...direkt úgy van kitalálva hogy az ilyen balfasz amatőrök mint én is végig tudjanak menni rajta Viszont a krosszrész meg lesz túrva, úgyhogy azt szerintem élveznéd
'98 helyett '95 - mondjuk az ára alapján gondolhattam volna de legalább nagyon egyben van SUM: használ motor vétel SUCK
Tetszik persze, nem is nagyon nézegettem az évjáratát a vételnél, inkább arra figyeltem, hogy motor - váltó - futómű rendben legyen. Most a szerelőm ügyködik rajta - van pár apróság vele- de ha visszajön rakok fel képet róla.
Én is!
Nem rajtam múlik . Mi is lesz ez a verseny?
Van rá majdnem egy egész heted hogy rendbejöjjön
kössz a tippet, lecsekkolom holnap.
Juhééé, darabokban a motorom
Ja és volt egy záróvonalas előzésem 3000-ért
Ezért ma kirándultunk egy jó nagyot mentem reggel óta 500km-t
Hali. végülis érdekelne, de a derekam olyan szinten szar ,hogy menni alig tudok, nem hogy motorozni.
szevasztok!
93 as KDX 250 R, rendszámos versenyenduró eladó. Kx rendszerrel, Pazzaz kormánnyal, terep és utcai gumikkal is, kitünő műszaki állapot, első lámpa kell rá, hamarosan lesz. . . . Műszaki 2010ig, rendezett papírok! Ár 400 000 ha valakit érdekel Írjon!
Én csak MAXXIS-t használok nagyon jó gumi!
Szia(sztok)Nekem azvan elől semmi gondom vele,bütykök birják...mást nemtudok rola mondani
Az márkás gumi, annyira rossz nem lehet
maxxis gumirol tapasztalat?
Föld hívja ImI-t, ImI jelentkezz!
Küldtem tegnap képeket a gumikról, válaszolj légyszi hogy kellenek-e mert akkor ma leszerelem őket (legközelebb nem tudom mikor lesz rá időm)!
Sziasztok akor 10 re
Szeva kakukk.
Szeva mindenki ma megyünk Bugyira aki jön ki azzal talizunk.
Szia Keme,a Betanál akcios a készlet 28ropi asszem.Soroksári úton.
morgen
Forralt boros jó reggelt
Jóreggelt
hellosztok jóéjt