Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Segítségeteket kérném, hátha tud valaki valami ötletet!
Szeretnék motoromnak garázst nézni, vagy valami helyet ahol tárolhatnám.
9.ker-ben Europark környéke lenne a legjobb, bár annyira nem fontos a közelség mert tudom hurcolni.
Valami biztonságos megoldás kéne!

Üdv.
Valaki használ közületek fuchs-SILKOLENE olajat? ha igen hol és mennyiért veszi? elöre is köszike
Hát ja...úgyhogy ezért kénytelenek leszünk jóóóól megbüntetni
Na, hajoljál csak előre...!
ezüst...és szeva EC-ek rég kukkantottam be ide
á arany
NEM

a nővérem babájának vettem és a csomagban 2db van... és 1 kabala lett
A cumit menet közben a szádban tartod?

Gumikért jól jöttél...azóta is kerülgetem őket
Bocsi! Sziasztok
Igen, a Full Gas szervezi. A ktm.com-on találsz elérhetőséget ahol lehet érdeklődni.
hát igen... én 70 vok
Szia!Ahogy nézem te azért nem vagy nehéz én 90 kg körül mozgok.A súly sokat számít nem?
Én is gondolkodtam, hogy ktm 450 vagy 250....

és 250est vettem és egyáltalán nem bánom h nem 450est vettem!
Sziasztok! Honda crf 450x vagy 250x -es enduro motort szeretnék venni.érdekelne a véleményetek amatőr szinten endurocrossra melyik a jobb választás.
Ami jó az drága is.
akkor ilyen 15-20 ezresek lófaszok mi?
köszi
Szerintem a sportot vettem, mivel carbon. Bár mikor vettem nem tudtam, hogy többféle van.
Londonban vettem átszámolva olyan 95.000 Ft-ért
Gyerek és felnőtt méretben van. A felnőttön belül pedig adnak három bizbaszt ami összefogja az elejét a hátuljával, vagyis így három méretet lehet csinálni. Nekem a legkisebb a jó méret. (184 cm vagyok)
Kicsit furi volt, de aztán rájöttem, hogy az elejét pont be lehet rakni a páncél elejébe. Plussz lehet állítani az elejének és a hátuljának is a dőlésszögét. Egyszóval ha beállítod egyszer utána már többet nem kell és észrevehetetlen motorozás közben. Van még egy madzag, amivel rá tudod kötni a derekadra, így nem tud elmozdulni, de ezt én nem használom, mert nem mozog + a páncél se engedi.
Nem olcsó, de csak egyszer kell megvenni.

Nekem ez van:
25.-én Kőszárhegyen lesz ugye?
melyik verziót vetted? (club, sport)
mennyi volt?
milyen használni? nem kényelmetlen?
elfér a páncéltól?
Érdemes venni. Én már vettem is. Egyszer már tört el a kulcscsontom. Azóta csak ezzel megyek.
mihamarabbi gyogyulást kivánok neki, bár nekem is volt gerinc törésem, és tudom hogy azért az nem megy olyan gyorsan, és hogy milyen geci szar fekűdni egy gipsz ágyban tökig begipszelve, de remélem meggyogyul,,
Borúra, derú bakik
Persze alig várja már hogy motorozhasson.