Ja, nekem 250 2T van, az azért nem olyan rossz, pedig csak olyan 40 ló... pont most mondom, hogy mentem egy 450 WR-rel egy hete... annyi a véleményem róla, hogy aljas... ha frankó sár lesz, tuti nem hagy ott
volt hogy mellettem elhúznak a 4t-sek ..tüdőbe remegős hanggal ..orr emeléssel..ez már vagány..
2t-vel megcsak halkan visit ... nem is emeli...
250-ös 4t emeli rendesen az orrát mig 125-ös 2t nem (nehezen talán)
450-es kxf 2008-as van a bandában hajtják rendesen, de még nem volt semmi baja talán egyszer lett nézve a szelep hézag 80üzemóra környékén, és még a helyén volt. De majd talán leírja a gazdája a véleményét a mociról. Igaz Feri bátyó ?
Mér? egy 2T-nek nincs jó hangja? Amikor odanyit a póver, mondjuk? Nálunk a brigádban is én vok egyedül kéttés, de nemigen érzem hátrányban magam...jön pl a holnapi nap, ami majd pont nem a lóerőkről fog szólni a sárban
Tudom nem ebbe vágó téma, de esetleg valakinek nincs tapasztalata a 450 KLX-el kapcsolatban. Szerintetek milyen lehet ez a gép? Tartóság szervizigény megbízhatóság … A 450 KXF-ek hogy bírják a gyűrődést?
mint sokminden ez is pénzkérdés....ettől még tény, hogy nagyon jók az új fejlesztésű 4t-k. szerintem.
de pl ktm szép összeget rak a 2t fejlesztésbe...meg is látszik rajtuk....a 08-as 250sx-el menni álom volt. alulról húz, istenien fordul és magától ugrat.
ugye 125-ös 2t nem emeli. az orrát?.
2t-vel megcsak halkan visit ... nem is emeli...
250-ös 4t emeli rendesen az orrát mig 125-ös 2t nem (nehezen talán)
menetközbeniről..
de pl ktm szép összeget rak a 2t fejlesztésbe...meg is látszik rajtuk....a 08-as 250sx-el menni álom volt. alulról húz, istenien fordul és magától ugrat.
menőznek hogy jó hangjuk van megminden áh