Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem ismerem csak azt tudom hova temették ,mert pont azon az orán ott voltam a töbiröl hiányoztam
inkább beneveztél volna szőrhossz mérő versenybe
Ez a láb szebb
várjá ismered I.Béla király tragédiáját? hogy rá esett a trónja.. na te meg túl élté.. örüljé hogy ennyivel úsztad meg... történelmet is megváltoztattad
Féllábu királyka
Egyik kawa másik yami ezért nem egy gyárban készült két különböző japán mérnök tervezte két különböző városban,és lehet nem is egy évben
jó van béla királyka
Mert ugy van beálitva
Egy jó 125 megfelelö áttétellel 3ba is emeli egy picit ,az enyém viszont 14-51el hanyatvág 5be kuplung nélkül is!
de kérdezem... hogy miért hossabb a gázkar útja?:O
Akkor vegyél rá egy yz gázhúzót.
persze hogy esik
Egyébként pl a 400-as XR meg csak olyan 35 ló... és bitangul mennek vele sokan
Nálatok már esik a ho ? itt ma volt vagy 20 fok
egyébként egyet furcsállom...
kx 125-ös 1993-asnak huzogattam a gázkart amig megnem áll az ütközőig..
és próbálkoztam yz 125-ös 2001-nél is..hát kx-nek sokkal hoszzabb a gázkar útja mint yz-nek..ezért jobb könyökömet lekell tennem hogy csőgázon tudjak menni
Még nem de nemsokára felkerül
A vastankos rmx ennyi... Viszont 3 éve vettem használtan és még hozzá se nyúltam a blokkjához... meg ha az szempont, kevesebbet fogyaszt, mint egy 125-ös cross
sziasztok
Javul már bot nélkül bicegek,4 hét mulva lehet sportolni ,addig meg motorozgatok picit
ja igy világos..
ha megfelelő kezekben kerül a 125-ös akkor emeli..hát röhejes.. kuplunggal jáccva emelne?
volt jó párszor h 250-ös 4t gázrántással orra felemelte oszt adta neki csőgázt...
vagány-vagány
Tetszik ez a gép nagyon, talán majd egyszer ha felkészültnek érzem magam mentálisan és anyagilag is.
Kawasaki, úgyhogy szar biztos nem lehet.
28 forint volt Üléshuzattal /de a huzat még nincs rajta / és a matrica 2rugo két motorra.
Enduró
Az annyira nem, de tudja megfelelő kezekben. Pl: Bubba.